Dikkat: Forum bütün Üyelere Kapatılmıştır!
Sadece Yöneticiler Forumu görebilirler.

I9300 REPAİRDEN SONRA ŞEBEKE yok yardım

slm ustadlar cihaz şuanda herşey tamam fakat şebeke yok turksel yazıyor hat gösteriyor fakata arama yapmıyor mıpbağlantı hatası diye birşey yazıyor sptde okadar işlem yapmama rağmen olmadı yapamadım ilk defa başıma geliyor sorun halen devam ediyor cihazı beklemeye almadım müşteri bekleyecek cihazı yapmak için denemediğim birşey kalmadı yapılan işlemler z3x boxla xxxalef yuklendi -root atıldı -plakasındaki kasasındaki serisi tekrar yazdırıldı ve direct unlock yapıldı aynı düzelmedi

Konuyu değerlendir: I9300 REPAİRDEN SONRA ŞEBEKE yok yardım

5 üzerinden 5,00 | Toplam: 1 kişi oyladı ve 645 kez incelendi.

  1. 11.Ocak.2014, 13:16
    #1
    Üyelik tarihi
    Aralık.2011
    Mesajlar
    2

    I9300 REPAİRDEN SONRA ŞEBEKE yok yardım

    slm ustadlar
    cihaz şuanda herşey tamam fakat şebeke yok turksel yazıyor hat gösteriyor fakata arama yapmıyor mıpbağlantı hatası diye birşey yazıyor sptde okadar işlem yapmama rağmen olmadı yapamadım ilk defa başıma geliyor sorun halen devam ediyor cihazı beklemeye almadım müşteri bekleyecek cihazı yapmak için denemediğim birşey kalmadı

    yapılan işlemler
    z3x boxla xxxalef yuklendi -root atıldı -plakasındaki kasasındaki serisi tekrar yazdırıldı ve direct unlock yapıldı aynı düzelmedi

    Sptboxla xxalef yuklendi -rootv2 yuklendi -spt mode yapıldı-factory yapıldı düzelmedi şebeke çekmesine rağmen arama ve acilarama telsiz işlemi bile yapmıyor wifi internete giriyor şebeke araması yapmıyor ve cihaza - CF-Root.SGS-V6.3 YÜKLENDİ ŞEBEKE GELMEDİ çekiyor göstermesine rağmen arama yapmıyor cihazı kapalı gösteriyor ---Odinle -pda dan -PIT DOSYASI seçip-partitiıon-table.0915.pit dosyası yuklendi gene şebeke yok - VE 2ve3kere spt mod yaptım şebeke arama yapardiye gene çözülemedi

    başına gelen varmı böyle durumlarda neyapmama gerekeir tavsiyeniz neyapabilirim başka__???
  2. 11.Ocak.2014, 13:16
    #1
    slm ustadlar
    cihaz şuanda herşey tamam fakat şebeke yok turksel yazıyor hat gösteriyor fakata arama yapmıyor mıpbağlantı hatası diye birşey yazıyor sptde okadar işlem yapmama rağmen olmadı yapamadım ilk defa başıma geliyor sorun halen devam ediyor cihazı beklemeye almadım müşteri bekleyecek cihazı yapmak için denemediğim birşey kalmadı

    yapılan işlemler
    z3x boxla xxxalef yuklendi -root atıldı -plakasındaki kasasındaki serisi tekrar yazdırıldı ve direct unlock yapıldı aynı düzelmedi

    Sptboxla xxalef yuklendi -rootv2 yuklendi -spt mode yapıldı-factory yapıldı düzelmedi şebeke çekmesine rağmen arama ve acilarama telsiz işlemi bile yapmıyor wifi internete giriyor şebeke araması yapmıyor ve cihaza - CF-Root.SGS-V6.3 YÜKLENDİ ŞEBEKE GELMEDİ çekiyor göstermesine rağmen arama yapmıyor cihazı kapalı gösteriyor ---Odinle -pda dan -PIT DOSYASI seçip-partitiıon-table.0915.pit dosyası yuklendi gene şebeke yok - VE 2ve3kere spt mod yaptım şebeke arama yapardiye gene çözülemedi

    başına gelen varmı böyle durumlarda neyapmama gerekeir tavsiyeniz neyapabilirim başka__???
    Twitter Facebook Google+

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Rom I9300 4.2.1 rom
    Konu Sahibi dicle_gsm Forum Samsung Yazılımlar
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 08.Ocak.2014, 11:36
  2. i9300 s3 fake chargıng
    Konu Sahibi murat0707 Forum Samsung Şemalar
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 09.Aralık.2013, 20:43
  3. P5100 pacth ten sonra şebeke sorunu
    Konu Sahibi selam34 Forum Samsung Yazılımlar
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 22.Haziran.2013, 14:52
  4. I9300 mobil ağa erişilmedi
    Konu Sahibi efan30 Forum Samsung Soru ve Sorunlarınız
    Cevap: 4
    Son Mesaj : 24.Temmuz.2012, 17:10
  5. S8000 yardım flashda yardım !!!!1
    Konu Sahibi Saban19 Forum Z3X
    Cevap: 1
    Son Mesaj : 14.Mart.2012, 20:39