2012, Windows 8 Tabletlerin Yılı Olacak (1 Viewer)

Byaras™

Kurucu Admin
Yönetici
Admin
WebMaster


PC dünyasının iki dev ismi Acer ve Lenovo, Windows 8 tabletlerini hazırlamaya başladı bile.

'un merakla beklenen yeni işletim sistemi, dokunmatik kullanıma uygun yapısıyla geleceği için özellikle tablet severler tarafından sabırsızlıkla beklenmekte. Windows 7 ile güçlü bir ivme kazanan Microsoft, bu başarıyı arttırarak sürdürmeyi planlamakta.
Pazar dengelerini değiştireceği düşünülen Windows 8, iPad ile başı dertte olan tablet üreticilerinin umudu olacak gibi görünmekte. Digitimes'ın aktardığı son haberlere göre ve Lenovo, Windows 8 işletim sistemli ve Clover Trail platformlu yeni tabletlerini üretim bandına sokmuş durumda.
PC dünyasının iki dev ismi, 2012 yılının üçüncü çeyreği itibarıyla Wintel (Windows 8 ve Intel'in birleşimi) tabletleri piyasaya sürmeyi düşünüyor. Özellikle iş odaklı kullanım amacıyla üretileceği düşünülen Wintel tabletler, PC'lerimizde görmeye alıştığımız Windows kullanım tecrübesini tablet ekranına aktarmayı hedefleyecek.
Tablet pazarının dominant ismi Apple, 2012 yılında da en az yüzde 60'lık pazar payı hedeflediğini belirtiyor. Bu yılın tablet piyasası için çok hareketli geçeceğini düşünüyoruz. Gelişmelerle karşınızda olacağız.
 
Üst