77 prime 6.0.1 root sonrunu (2 Viewers)

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Herkese kolay gelsin ustalarım J7 prime SM-G610F downlad mode alınca önce çince yazılar çıkıyor şimdi fark ettim DOWNLOAD MODDE İKEN PRODUCT NAME KISMINDA SM-G6100 diye geçiyor. ama cihaz hakkında kısmına bakınca SM-G610F DİYE geçiyor. arkasında da sm-g610f yazıyor
resimler aşağıda paylaştım root ataarken hata veriyor usb hata ayıklama ve oem unlock açık yine de hata veriyor çinçe yazılar çıkıyor odin en sonda öylece kalıyor sonra fail hatası telefonun bilgileri bunlar yaaardimlarınızı bekliyorum. z3x ile PHONE İNFO deyince bilgiler bunlar Searching Samsung modem... detected COM229Reading phone info... Ok
Model: SM-G610F
AP version: G610FXXU1API4
CSC version: G610FXXU1API4
CP version: G6100ZHU1API4
Product code: SM-G6100ZDDTGY
Phone SN: R28HA0WC2PF
Unique number: CRX10D4ECD8D783
Reading IMEI... error (1)

Done with Samsung Tool PRO v.27.7

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
aynen ustam dediğiniz gibi plaka yalnız root atmıyor odinden hata veriyor.
şimdi fark ettim DOWNLOAD MODDE İKEN PRODUCT NAME KISMINDA SM-G6100 diye geçiyor. ama cihaz hakkında kısmına bakınca SM-G610F DİYE geçiyor. arkasında da sm-g610f yazıyor resimleri de ilk mesajd hata kısmı şu şekilde uyarı veriyor resimdeki gibi çince yada kore yazısı olduğundan uyarıy anlaşılmıyor

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
z3x ile READ PHONE İNFO deyince bilgiler bunlar çıkıyor Searching Samsung modem... detected COM229Reading phone info... Ok
Model: SM-G610F
AP version: G610FXXU1API4
CSC version: G610FXXU1API4
CP version: G6100ZHU1API4
Product code: SM-G6100ZDDTGY
Phone SN: R28HA0WC2PF
Unique number: CRX10D4ECD8D783
Reading IMEI... error (1)

Done with Samsung Tool PRO v.27.7

kensa

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Kolay gelsin ustalar olmuyor ustam nasıl yapacaz bir yardımcı olsanız sevinirim

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
TWRP veya AutoRoot denemediyseniz bir deneyin derim. AutoRoot'ta cihazda bilgiler varsa başta yedekleme yap. Wipe Data gerekebilir.

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
içi g6100 dışı g610f .kabul etmiyor g610f rotunu şimdi uğraştım bir tane garip bir durum elimde kalmasın diye iade ettim :)