A3 2016 imei repair sonrası android yükseltme (1 Viewer)

alo333

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle herkese merhaba 1 haftadan beri gezmediğim site kalmadı ama hiç bi yerde soruma cevap bulamadım.bende yurtşdışı a3 2016 cihazım var geçen hafta telefoncuya sağlam bi imei numarası ile imei repair yaptırdım ve kullanıyorum.sorun yok ancak 5.1 olduğu için ben android 6 ya yükseltmek istiyorum forumlarda el ile güncelleme olur falan yazıyor ancak bazı kullanıcılarda bu sekil imei atılmış samsunglara android yükseltmesi yapılırsa şebeke çekmeme imei sıkıntısı olur diyorlar ben efs yedeğini alıp güncellesem 6 ya şebekede herhangi bi problem olurmu .çünkü sorun olursa imei tekrar yazdırmam 150 tl istiyorlar o yüzden bu foruma sormak istedim tekrar teşekkür ederim iyi çaışmalar

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
atılmış imei bişey olmaz ama pach certifika yani network repair yapmanız lazım

seferbey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Android 6.0 yükledikten sonra şebeke gelmez tekrar root yapıp patch certifica yani repair network yapılması gerekir

alo333

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Android 6.0 yükledikten sonra şebeke gelmez tekrar root yapıp patch certifica yani repair network yapılması gerekir

Verdiğiniz bilgiler için çok teşkkr ederm arkadaslar peki a3 2016 nın 6.0 rootu çıktımı varmı bilgisi olan

alo333

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
öyle diyorsunuz ama bunu z3x box ile yapan arkadaş mevcut 5.1.1 romun rus romu android 6 romunun aynı rus versiyonunun indirip odinden atarsan bi sorun cıkmaz türkiye yada baska ülke romu atarsan uyumuzlukdan dolayı sebeke sorunu oluyor dedi.varmı düşüncesi doğrumudur

alo333

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
öyle diyorsunuz ama bunu z3x box ile yapan arkadaş mevcut 5.1.1 romun rus romu android 6 romunun aynı rus versiyonunun indirip odinden atarsan bi sorun cıkmaz türkiye yada baska ülke romu atarsan uyumuzlukdan dolayı sebeke sorunu oluyor dedi.varmı düşüncesi doğrumudur

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
sen o tele ne yazılımı atarsan at modem alanı degiştigi için şebeke gelmez benim bilgim budur

BarisTATAR

KİNG OF İCLOUD
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle herkese merhaba 1 haftadan beri gezmediğim site kalmadı ama hiç bi yerde soruma cevap bulamadım.bende yurtşdışı a3 2016 cihazım var geçen hafta telefoncuya sağlam bi imei numarası ile imei repair yaptırdım ve kullanıyorum.sorun yok ancak 5.1 olduğu için ben android 6 ya yükseltmek istiyorum forumlarda el ile güncelleme olur falan yazıyor ancak bazı kullanıcılarda bu sekil imei atılmış samsunglara android yükseltmesi yapılırsa şebeke çekmeme imei sıkıntısı olur diyorlar ben efs yedeğini alıp güncellesem 6 ya şebekede herhangi bi problem olurmu .çünkü sorun olursa imei tekrar yazdırmam 150 tl istiyorlar o yüzden bu foruma sormak istedim tekrar teşekkür ederim iyi çaışmalar

öncelilke merhaba telefon imei numarasi atildiği için eğer ki yazilim yükseltirseniz şebeke gider düşürürseniz şebeke gider çökerse yazilim yüklerseniz şebeke gider her ne işlem yaparsaniz yapin şebeke alamazsiniz eğer ki cihaziniza en son sürümü yükleyip ve şebekem çalişsin diyorsaniz bana gönderirseniz hallederim sorun olmaz 150 tl de ödemenize gerek yok bu forum için sadece 1 seferliğine mahsus ücret almam halleder gönderirim iletişim için : 0539 259 44 97