A320F 7.0 Frp Reset (2 Viewers)

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
A320F 7.0 U2 Frp Reset
A320FL 7.0 U2 Frp Reset

indirdiğiniz dosyayı pda yada ap yükleyin direk cihaz açılıyor ardından reset yapın işlem ok.
Download link :

invasionweb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
A320F 7.0 U2 Frp Reset
A320FL 7.0 U2 Frp Reset

indirdiğiniz dosyayı pda yada ap yükleyin direk cihaz açılıyor ardından reset yapın işlem ok.
Download link :

7.0 4 parçalı

Rom ile denedim ama Custom Binary Frp Unlock gibi yukarıda yeşil bir yazı yazıyor. Olmadı :(

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
7.0 4 parçalı

Rom ile denedim ama Custom Binary Frp Unlock gibi yukarıda yeşil bir yazı yazıyor. Olmadı :(

Rom ile birlikte yüklenmez. Hard reset at. Cihaz açılsın frp.tar 'ı flashlıyacaksın o kadar. Yemedi ise güncelleme ile alakalı durumdur. Düşük versiyon 7.0 yükleyeceksin.

Last edited:

invasionweb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Rom ile birlikte yüklenmez. Hard reset at. Cihaz açılsın frp.tar 'ı flashlıyacaksın o kadar. Yemedi ise güncelleme ile alakalı durumdur. Düşür versiyon 7.0 yükleyeceksin.

Rom ile birlikte yüklemedim zaten hocam yanlış anladınız. Ben bu rom u attıktan sonra Musa hocanın verdiği .tar ı sonradan yazdırdım ama download mode'da hata verdi yukarıda yeşil yazı ile Custom Binary Fail FRP Unlock felan gibi birşey yazdı.

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Rom ile birlikte yüklemedim zaten hocam yanlış anladınız. Ben bu rom u attıktan sonra Musa hocanın verdiği .tar ı sonradan yazdırdım ama download mode'da hata verdi yukarıda yeşil yazı ile Custom Binary Fail FRP Unlock felan gibi birşey yazdı.

Daha düşük güncelleme almış bir sürüm yüklemekte fayda var.