Abiler SERVİS EKRANI MI YOKSA NORMAL EKRAN MI ÖNEMİ FARKI NELER (1 Viewer)

Halit43

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Reaction score
1
Kırık Ekranlarda Hangisini Kullanmak Gerek ayrıca Servis Ekranı Kullanırsak Ne olur kullanmazsak ne olur aralarında 2 kat fiyat oldugu zamanlar oluyor Önerileri Tecrübeyi Alalım.Ben Normal Kullanıyorum Şahsen Müşteriye Her ikisiniz Fiyatını veriyorum Seçilen hangisi uygnsa o olsun diyerek ucuza kaçıyorlar...
BAŞINIZA GELEN KÖTÜ TECRÜBELERDE OLABİLİR GÖRELİM FARKI O AMAÇLA BİLGİ AMAÇLI OLUR İNŞALLAH KOLAY GELSİN.

Gsmkolik

İphone Destek
Admin
Onursal Yönetici
Reaction score
978
Website
www.gsmkolik.com
servis ekranı her zaman iyidir samsung serilerinde özellikle yan sanayi ekranlarda flex daha çabuk bozuluyor.iphone lerde ekran dokunmatik hassasiyeti kayboluyor daha farklı sorunlarda var

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Reaction score
28
Kırık Ekranlarda Hangisini Kullanmak Gerek ayrıca Servis Ekranı Kullanırsak Ne olur kullanmazsak ne olur aralarında 2 kat fiyat oldugu zamanlar oluyor Önerileri Tecrübeyi Alalım.Ben Normal Kullanıyorum Şahsen Müşteriye Her ikisiniz Fiyatını veriyorum Seçilen hangisi uygnsa o olsun diyerek ucuza kaçıyorlar...
BAŞINIZA GELEN KÖTÜ TECRÜBELERDE OLABİLİR GÖRELİM FARKI O AMAÇLA BİLGİ AMAÇLI OLUR İNŞALLAH KOLAY GELSİN.

kardeş servis ekrandan vazgeçme yan sanayi ekranlar kalite olarak çok çok kötü ekranlar yarın bozulmayacağının garantisi yok ayrıca görüntü kalitesi olsun dokunmatik hassasiyeti olsun gerçekten çok çok kötü ayrıca sürekli iadelerle uğraşırsın aldığın malzeme çalışmaz versiyon seçer vs vs

Top Bottom