başınıza böyle birşey geldi mi ? (2 Viewers)

rehberiniz

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar merhaba. ismim Nazmi. bende samsung A7 2017 A720F cihazı var. ikinci el aldım. 6 ay oldu. telefon kasılmaya ekran çalışmamaya başlamıştı. ben de factory reset attım. attığım gibi failed to find misc partition hatası aldım. telefonu set up yapmak istedim ama normal bildiğimiz set up ekranı gelmiyor. benden kuruluşuma yada organizasyonuma ait bir QR kodu istiyor. kamera açılıyor ve herhangi bir QR kodu okuttuğumda QR kodu çalışmadı diyor. odin ile rom attım başarılı oldu ama herşey aynı devam ediyor. doğru PIT ile re-partition yaptım başarılı oldu ama hata devam ediyor ve root atmak istediğimde TWRP yi odin ile atmak istediğimde FRP tarafından cihaz korunuyor. yada secure fail hatası veriyor. tam 8 gün oldu hala uğraşıyorum. bana yardım edebilecek kimse yok mu :(((

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
cihazda mdm olabilir cihaza frp açarsanız yani oem kilidi açıp sıfırlarsanız kalkması lazım

rehberiniz

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihazda mdm olabilir cihaza frp açarsanız yani oem kilidi açıp sıfırlarsanız kalkması lazım
dediğinizden birşey anlamadım ki ben. oem kilidi açıp nasıl sıfırlayacağım ? telefon ekranı set up ta kalıyor ve açamıyorum QR kodunu geçemediğim için. bu MDM ekranından nasıl kurtulabilirim ?

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
cihazı aldıgın yer veya hediye eden şirket koruması diyelim onlardan bu bilgiyi alabilirsin veya cihaz güvenliğini yani FRP dedigimiz alanı kapamanız gerekli

rehberiniz

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihazı aldıgın yer veya hediye eden şirket koruması diyelim onlardan bu bilgiyi alabilirsin veya cihaz güvenliğini yani FRP dedigimiz alanı kapamanız gerekli
aldığım çocuk benim gibi turizmde çalışıyordu. numarası yok ve çalıştığı yerden ayrılmış. FRP yi baypas nasıl edebilirim ? yani cihazı kurma sayfasına gelemediğim için şuan recovery ile yada download modunda yapmam şart gibi sanki. bunu nasıl yapabilirim ?