dokunmatik basmıyor (2 Viewers)

soydemir80

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
bende de c6-01 var ve yaklaşık 1 ay önce dokunmatik ekranı basmamaya başladı. ancak kapatıp açınca yada bataryayı çıkartıp takınca düzeliyor fakat oda ço uzun sürmüyor tekrar donuyor. tamircide format atıldı fayda etmedi yazılım tekrar yüklendi fayda etmedi en son dokunmatik ekranı değiştirdik yine fayda etmedi. şuan aklımda ki soru acaba telefonda veya hafıza kartında virüs mü varda ben bazı programları yüklediğimde veya hafıza kartını takdığımda tekrar donma yapıyor.

maxiteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
hafıza kartsız bide dene sorun dewam ederse burdan kunuya geç yardımcı olalım

soydemir80

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
dün hafıza kartı çıkarttıktan sonra yine dondu kaç kere telefonu kapatıp açtım çok kısa aralıklarla dondu hatta bazen açılırken bile donma yaptı. fakat akşamdan beri bi donma olmadı deniyorum mesaj bölümüne girip seri bi şekilde mesaj yazıyorum filan ama daha donmadı. en son telefona soft format da attım şuan güncellemeler var diyor yüklemiyorum onlarıda.

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
cihazın saat pilini boşa alın deneyins aat pilinin hemen altında siyah bir entegre var oda dokunmatik sürücü entegresidir ona bir ısı geçip deneyin olmazsa degişin iyi günler

soydemir80

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
saat pili, dokunmatik sürücü entegresi nerede bunlar. peki ısıyı nasıl geçeceğiz. kusura bakmayın fazla anlamıyorum.

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
saat pili, dokunmatik sürücü entegresi nerede bunlar. peki ısıyı nasıl geçeceğiz. kusura bakmayın fazla anlamıyorum.

Hocam benim bahsettigim olay telefonun bordu ile alakalı teknik servis degil iseniz bir ustaya götürün