E2121B repair düzeltme olmuyor yardım (2 Viewers)

bukalemun82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
slm arkadaşlar elimde e2121b modeli var cihaza repair plaka üzerindekini yazdım yazdırma yapmıyor usb görmüyor fakat cihazın bilgilerini okuyor repari düzelt tıklayınca işlem yapmıyor telefon bulunamadı hatası veriyor
elimde olan boxlar octoplus ve z3x var ikiside aynı hata veriyor soket sağlam aynı sorun devam ediyor

sedatdetay

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
slm arkadaşlar elimde e2121b modeli var cihaza repair plaka üzerindekini yazdım yazdırma yapmıyor usb görmüyor fakat cihazın bilgilerini okuyor repari düzelt tıklayınca işlem yapmıyor telefon bulunamadı hatası veriyor
elimde olan boxlar octoplus ve z3x var ikiside aynı hata veriyor soket sağlam aynı sorun devam ediyor

z3x te j750 kablosunu kullan. setting model kısmından tat mode veya flash mode seçenekleri arasında seçim yap. biri yazmazsa diğeri mutlaka yazar. use usb seçeneğinide işaretle

bukalemun82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
dediğin gibi yaptım e210 combo usb ve j750com kablolarla denedim malesef aynı sokette değiştim ama yıne aynı

looupss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ufs ile dene yada spt nin spt mode ile dene

bukalemun82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ufs spt malesef yok cihaz yazdırıırken açılış yazısında kalıyor oct ile seridüzeltemesine gelince cihaz bulanamadı tat mode geçmiyor birgeçse işlemi tamamlıyacaktır ustadlar yoksa düz e2121 yazılım atıpda tekrarmı yapsam?

bukalemun82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
bu hatayı veriyor orta tuşa basarak yapıyorum e21231b yazsında kalıyor tat mode geçmiyor CİHAZIN modeli-e2121b viettel modeli ön kısımda viettel yazıyor

Selected model: E2121B
Selected com port: COM91
Selected speed port: 921600
Please, connect phone and press power button 3 seconds
Phone Detected
Use automatic parameters
Phone in TAT MODE
Phone SW: E2121BXXKC1
Phone CSC: E2121BVOPKC1
Phone BT ADDR: 0012-47-000001
Phone IMEI: *****************
Deactivated MSL - FAIL

yusuf63

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
orta tuş basmaya gerek yok
j750 yada c450 uart kablo ile yap
cıhaz ya direk alır yada power tuşuna 3 saniye basılı tut
olmadı flash yaz tekrar dene
hwk varsa önce patch msl yap sonra repair yap

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
kabloyu z3x üzerine değilde başka boxa bağlayın o box ın comportunu gösterin deneyin j750 veya e210 kablo olarak .