g532f repair oluyoemu bilgisi olan varmı (1 Viewer)

reis4747

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
g532f repair oluyoemu bilgisi olan varmı g530f i9190 seçilerek yapılıyor bundada varmı öyle bişey bilgisi olan ustalar

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
g532f mtk işlemcili usta. g530f veya i9190 qualcom bildiğim kadarıyla farklı işlemciler yani.

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
yapan box veya program yok diye biliyorum . şu an samsung mtk işlemcili cihazlar olmuyor.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
g532f repair oluyoemu bilgisi olan varmı g530f i9190 seçilerek yapılıyor bundada varmı öyle bişey bilgisi olan ustalar

Cihaz Samsung'un ilk ve tek MTK işlemcili cihazı o yüzden çok çok yeni bir şey ama yakın zamanda gelecektir BOXlara sonuçta Repair yapılmayan MTK işlemci düşünülemez :)

feyz34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
o daha çıkmaz ustam ilk çıktı çıktı pro sonradan çıkmıyor misal i9500 note 3 ilk çıktı çıktı çıkmadı geçmiş olsun :D

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
o daha çıkmaz ustam ilk çıktı çıktı pro sonradan çıkmıyor misal i9500 note 3 ilk çıktı çıktı çıkmadı geçmiş olsun :D

i9500 yapılıyor dostum, Note 3 yapıyorum diyenler var. Tabi ki hiç çıkmama ihtimali de var tabi ki, o zaman da CERT devreye girer ;)

feyz34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
i9500 yapılıyor dostum, Note 3 yapıyorum diyenler var. Tabi ki hiç çıkmama ihtimali de var tabi ki, o zaman da CERT devreye girer ;)
ustam kaç tane s4 yaptın piyadakilerin %99 rev 0,6 hee söyle olur çip değişerek onuda hangi müşteri kabul eder note 3 yapanlarada benden selam söyle iki cihazda ancak cert yazılarak oluyor

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam kaç tane s4 yaptın piyadakilerin %99 rev 0,6 hee söyle olur çip değişerek onuda hangi müşteri kabul eder note 3 yapanlarada benden selam söyle iki cihazda ancak cert yazılarak oluyor

Rev 0.6 cihazlar kod ile şebeke geliyor, Note 3 için de ADAM SARA yapıyorum diyor aleykum selam :)

redbull

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
g532f repair olmuyor cert dosyası da hazırlanıp yuklense bile düzgün çalışmaz saygılar