Selamın aleyküm g600f cihaz ağ bağlantısı yok hatası alıyorum farklı room attım rutladim im yazdım herşey yolunda tamam im numarasında yazılmış görünüyor ağ bağlantısı hatası alıyom hep yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
önceki root ta dft ile mi yapılmıştı bide repairi filan z3x filan varsa onla yap sadece dft mi varSüper su sartmi dft den rutlasam olurmu
Z3x le yapıyorum zaten evet dft ile yaptım ruut u im yazıyor 06 yapıncada çıkıyor onlarda problem yok ama şebeke gelmiyorönceki root ta dft ile mi yapılmıştı bide repairi filan z3x filan varsa onla yap sadece dft mi var
root kaynaklı büyük ihtimalZ3x le yapıyorum zaten evet dft ile yaptım ruut u im yazıyor 06 yapıncada çıkıyor onlarda problem yok ama şebeke gelmiyor
Tmm hocam süper su ile yapıyorum bide sana zahmet bide o süper su dosyasını paylasirmisin tamamen senin verdigin dosyalarla yapcam ins olur
Tmm hocam süper su ile yapıyorum bide sana zahmet bide o süper su dosyasını paylasirmisin tamamen senin verdigin dosyalarla yapcam ins olur
hayır neden supersu magisk 20.4 sürümünü kullanmalısınız diye düşünüyorum !Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
son durum nedir şebeke geldi miTmm hocam süper su ile yapıyorum bide sana zahmet bide o süper su dosyasını paylasirmisin tamamen senin verdigin dosyalarla yapcam ins olur
Hocam valla şuan onu yapamadim başımda a305f diye bir bela var bütün vakti şuan onla ugrasiyom kafayı yiyip Bakırköye gitmeme az kaldison durum nedir şebeke geldi mi