G610f frp den sonra ağda kayıtlı değil hatası verdi (1 Viewer)

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar frp kırma için combination yükleyip wipe data yaptıktan sonra 6.0.1 stock rom yükledim,sim kartı takınca ağda kayıtlı değil hatası alıyorum..varmı çözümü boxla ime repair dışında

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar frp kırma için combination yükleyip wipe data yaptıktan sonra 6.0.1 stock rom yükledim,sim kartı takınca ağda kayıtlı değil hatası alıyorum..varmı çözümü boxla ime repair dışında

Cihaz yurt dışı ROOT atıp Z3x ile patch cert yapmalısın. Başka çaren yok tek yol box.

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Usta patch cert yaptıktan sonra tekrar plaka yazmalımıyız yoksa görünen plaka devreye girermi

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Usta patch cert yaptıktan sonra tekrar plaka yazmalımıyız yoksa görünen plaka devreye girermi

üzerindeki plakayı sorgula eğer kayıtlı diyorsa patch cert yeterli olur kayıt dışı vs. diyorsa plaka da yazman gerek.

reis4747

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
7.0 iken 6.0.1 düşürdüysen şebeke yuvarlak olur patchta yapsan geri gelmez 7.0 yazılım yüklemen lazım ondan sonra patch yap düzelir

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Usta işin özeti şu...Üstünde 6.0 vardı desen kiliti için sıfırladım cihazı,sonra 7.0 yüklemeye çalıştım odin hata verdi,bende 6.0 yükledim cihaz açıldı fakat frp hatası verdi,uygun combin yükledim wipe data yapıp tekrar orjin 6.0 yükledim frp ortadan kaldı cihaz stabil açıldı fakat ağda kayıtlı değil hatası alıyorum.box olmadığı için patch cert yapamıyorum haliyle,bakaıcaz bir çaresine

adnanmirsad56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Usta işin özeti şu...Üstünde 6.0 vardı desen kiliti için sıfırladım cihazı,sonra 7.0 yüklemeye çalıştım odin hata verdi,bende 6.0 yükledim cihaz açıldı fakat frp hatası verdi,uygun combin yükledim wipe data yapıp tekrar orjin 6.0 yükledim frp ortadan kaldı cihaz stabil açıldı fakat ağda kayıtlı değil hatası alıyorum.box olmadığı için patch cert yapamıyorum haliyle,bakaıcaz bir çaresine
*#0011# tuşla imei certi fail veya NG ise patch yaptırman lazım.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
7.0 iken 6.0.1 düşürdüysen şebeke yuvarlak olur patchta yapsan geri gelmez 7.0 yazılım yüklemen lazım ondan sonra patch yap düzelir

Hiç alakası yok elime gelen tüm 7.0 cihazları 6.0.1 e düşürüp rahat rahat repair yapıyorum.

Dostum *#06# yap IMEI numarasını BTK üzerinden sorgula eğer kayıtlı değil diyorsa hem numara hem de patch cert gerekiyor ha eğer kayıtlı diyorsa o zaman sadece patch cert yeterli...