Arkadaşlar frp kırma için combination yükleyip wipe data yaptıktan sonra 6.0.1 stock rom yükledim,sim kartı takınca ağda kayıtlı değil hatası alıyorum..varmı çözümü boxla ime repair dışında
Arkadaşlar frp kırma için combination yükleyip wipe data yaptıktan sonra 6.0.1 stock rom yükledim,sim kartı takınca ağda kayıtlı değil hatası alıyorum..varmı çözümü boxla ime repair dışında
Usta patch cert yaptıktan sonra tekrar plaka yazmalımıyız yoksa görünen plaka devreye girermi
*#0011# tuşla imei certi fail veya NG ise patch yaptırman lazım.Usta işin özeti şu...Üstünde 6.0 vardı desen kiliti için sıfırladım cihazı,sonra 7.0 yüklemeye çalıştım odin hata verdi,bende 6.0 yükledim cihaz açıldı fakat frp hatası verdi,uygun combin yükledim wipe data yapıp tekrar orjin 6.0 yükledim frp ortadan kaldı cihaz stabil açıldı fakat ağda kayıtlı değil hatası alıyorum.box olmadığı için patch cert yapamıyorum haliyle,bakaıcaz bir çaresine
7.0 iken 6.0.1 düşürdüysen şebeke yuvarlak olur patchta yapsan geri gelmez 7.0 yazılım yüklemen lazım ondan sonra patch yap düzelir
Usta işin özeti şu...Üstünde 6.0 vardı desen kiliti için sıfırladım cihazı,sonra 7.0 yüklemeye çalıştım odin hata verdi,bende 6.0 yükledim cihaz açıldı fakat frp hatası verdi,uygun combin yükledim wipe data yapıp tekrar orjin 6.0 yükledim frp ortadan kaldı cihaz stabil açıldı fakat ağda kayıtlı değil hatası alıyorum.box olmadığı için patch cert yapamıyorum haliyle,bakaıcaz bir çaresine