G610F sarj duraklatıldı sorunu (1 Viewer)

KAPLAN001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
samsung G610F cıhaz geldı ne yaptıysam bır turlu cozemedım sorunu batarya degıstırdım sarj soektı degıstırdım ekran bıle degıstırdım yazılım attım 6.0 ver. ve 7.0 ver. ama sarj duraklatıldı cıhaz sogutuluyor hatası verıyor 1 kac dk sonra cıhaz kapatılıyor dıyor ve kapanıp acılıyor sorun nedendır bılen hocam varmı .???

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Umarim òllçümleri dogru yapArsiniz.multimetre kullanmayi biliyorsunuz dimi.birde parcanin saglam olup olmadigini kintrol etmelisiniz

KAPLAN001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
hocam parca degısımı yapmadım sadece 300 derece ıle hafıf ısıttım fakat cıhaz sımdı hıc acmıyor olcumlerı yaptım parca saglam sarja takınca akım falan gelıyor ama cıhaz acmıyor ?

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Parcayi isitirken diger elemanlara zarar vermid olmalisiniz...òlçüm yaptiginizi belirttiniz..ölçtügunuz elemanin saglam oldugunu nasil anladiniz..òlçüm degerlerini yazarminiz lütfen

Last edited:

bluedeniz.so

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam o resimde gösterilen ile hiçbir alakası yok , sorunu ben çözdüm az önce şark duraklatıldı ısındı uyarı veren telefon 10 numara 5 yıldız bir hale geldi nereden ve nasıl sizlere paylaşabilirim söyleyin sizlere yardımcı olayım

efo81man

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
usta başıma 2 kez geldi kameranın orda ısı sensörü var ondan yapıyor