G925f 6.0.1 repair (1 Viewer)

ONUR GÖKAY

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
G920f 6.0.1 yani 1 temmmuz güncellemesi için imeil repair yardimci olun

seferbey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
6.0.1 temmuz güncellemesi için modem dosyası varmı usta repair yapabiliyormusun peki

ofculha

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
eskiden boyle dosyalar paylaşiliyordu şimdi herkes gonder gelsine basladı ustam cihazı 2 aylık certlerle kullanmaktan gına geldi
sana zahmet modem dosyasını paylaşima sunarsan bizde yaparız suan s7 s7 edge cogu telefon işlem oluyo zaten adam ta hindistandan paylasım sunuyo biz burda bekliyoz valla

seferbey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
sen bize dosyayı sat usta daha fazla para kazanırsın hemde herkes kendi işini kendi halletmiş olur :)

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Şöyleki....ben kod yazarim
..o cihazin modem dosyasini yedekletip.icine kodu yazdim mi....nolur....misss olur...aynen bu....en iyi kod senin yazdiğin koddur....

KARAKASLAR2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
konu halen güncelse bende bi modem dosyası var ben yollim denemekte fayda var

gazi16

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
bu adam sara ne ayak anlamadım her konuya gönder yapalım falan burası paylaşım ve yardımlaşma sitesi azad ustam tarafından uyarılmışsın hala aynı mevzuları yapıyosun. site yönetimi çaresine bakmalı bence

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
gazi16 kardeşim ben site sorumlusuyum 7 yıldır çok kişi geldi geçti ADAM SARA böyle mutlu ise öyle mutlu kalsın sen de nasıl mutluysan öyle yaz hakaret etmeyelim yeterli hakaret edeni zaten siliyorum.

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
gazi16 kardeşim ben site sorumlusuyum 7 yıldır çok kişi geldi geçti ADAM SARA böyle mutlu ise öyle mutlu kalsın sen de nasıl mutluysan öyle yaz hakaret etmeyelim yeterli hakaret edeni zaten siliyorum.
hakaret yok meslektaşlarım.lütfen yanı