GT-N5105 Samsung logosunda kalıyor. (2 Viewers)

Status
Not open for further replies.

ertugrul29

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıldır telefon özelliği kazandırdığım n5105 model tabletimi kitkat sürümü yükledim. 1,2 gün normal çalıştı daha sonra kendisini resetledi ve samsung yazısında kalmaya başladı. Bunun üzerine orjinali,ve daha önce yüklediğim rootlu (gayet stabildi) yazılım, ayrıca kitkat yazılımı olmak üzere hepsini denedim hepsinde de fail hatası alıyorum odin le. Cwm menüsüne girmeye çalıştığımda ise twrp logosu çıkıyor kapanıp samsung logosu ile açılmaya çalışıyor fakat açılmıyor. Yani twrp ye de giremiyorum fakat download moduna giriyor,şarj oluyor,şarj simgesi çıkıyor. Tavsiyede bulunacak arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıldır telefon özelliği kazandırdığım n5105 model tabletimi kitkat sürümü yükledim. 1,2 gün normal çalıştı daha sonra kendisini resetledi ve samsung yazısında kalmaya başladı. Bunun üzerine orjinali,ve daha önce yüklediğim rootlu (gayet stabildi) yazılım, ayrıca kitkat yazılımı olmak üzere hepsini denedim hepsinde de fail hatası alıyorum odin le. Cwm menüsüne girmeye çalıştığımda ise twrp logosu çıkıyor kapanıp samsung logosu ile açılmaya çalışıyor fakat açılmıyor. Yani twrp ye de giremiyorum fakat download moduna giriyor,şarj oluyor,şarj simgesi çıkıyor. Tavsiyede bulunacak arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Cihaza Stock ROM yüklerken ne hatası alıyorsun onu da yazar mısın?

ertugrul29

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
<ID:0/007>sboot.bin
<ID:0/007>NAND Write Start!!
<ID:0/007>FAIL !
<ID:0/007>Complete(Write) operation failed.
<OSM> Allthreads completed. (succed 0 /failed 1)

İlginiz için teşekkür ederim.

ertugrul29

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Linkini verdiğiniz bağlantı tlf.no istediği için dosyayı indirmedim. Farklı bir link verebilir misiniz?

ertugrul29

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Sizinde verdiğiniz dosyayı denedim fakat yüklenmiyor. Z3x programla da denedim %29 a gelip time error hatası veriyor. Araştırdığım kadarı ile emmc chip i arızalandı diye düşünüyorum.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Sizinde verdiğiniz dosyayı denedim fakat yüklenmiyor. Z3x programla da denedim %29 a gelip time error hatası veriyor. Araştırdığım kadarı ile emmc chip i arızalandı diye düşünüyorum.

eğer o da yüklenmiyorsa muhtemelen öyledir zaten... Şimdiden kolay gelsin.

Status
Not open for further replies.