I8190 Sım ağı Pın Kilidi (1 Viewer)

ertugrulbulut19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
I8190 Sım ağı Pın Kilidi ni bir türlü acamadım z3x pro da acıyorum acıldı diyor hepsi tam oluyor ama sim kartı taktıgımda olmamıs gözüküyor aynı islemi octopus ta ile yaptım sonuc aynı anlamadım nerde hata yapıyorum acaba yardım yardımcı olabılırmısınız.

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
reset efs yap dene diyebilirim normalde kırması lazım veya z3x te read code yap

KARAKASLAR2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ona ne yaparsan yap olmaz yapti gösterir ama yapmaz değişiklik yapmaz cihaz üzerinde onun içinde senin elinde octoplus box bide z3x varmi ,?

KARAKASLAR2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
önce ona octoplustan I8190XXALL2_I8190OXXALL1_HOME_ROOTED bu rootu indir at dene açıldıktan tekrar download moduna al aldıktan sonra CODE_I8190XXAME1_1231497_REV02_user_low_ship.tar z3x den bu bide bunun csc dosyası çift dosya bulamazsan söyle upload edim
OLMADIYSA ŞAYET
tekrar octoplustan bu PIT_I8190XXANF3_I8190OXXANF1_NEE yazılımı indir yükle z3x yazılımı tekrar yükle geçmiş olsun
csc unknow düzelir ondan sonra da cihaza istediğini yaparsın

ertugrulbulut19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
z3x ile yaptım ama oldu usta normalde yapıyor gözüküyordu reset efs yaptım 8 sıfır gırdım oldu

KARAKASLAR2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
yeşil bordlular öyle başa bela binde bir düzgün çıkar
sorununu çözdüysen sıkıntı yok tekrar geçmiş olsun

ertugrulbulut19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
önce ona octoplustan I8190XXALL2_I8190OXXALL1_HOME_ROOTED bu rootu indir at dene açıldıktan tekrar download moduna al aldıktan sonra CODE_I8190XXAME1_1231497_REV02_user_low_ship.tar z3x den bu bide bunun csc dosyası çift dosya bulamazsan söyle upload edim
OLMADIYSA ŞAYET
tekrar octoplustan bu PIT_I8190XXANF3_I8190OXXANF1_NEE yazılımı indir yükle z3x yazılımı tekrar yükle geçmiş olsun
csc unknow düzelir ondan sonra da cihaza istediğini yaparsın

rootlu yazılım yukledım ıslem basarılı oldu usta ılgın ıcın cok tesekkur ederım