i9250 spt full flash yedı acmıyor bı bılgısı olan varmı
borsailetişim Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 3, 2012 #1 i9250 spt full flash yedı acmıyor bı bılgısı olan varmı
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Dec 3, 2012 #2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Dec 3, 2012 #3 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
borsailetişim Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 3, 2012 #5 cıhaz omap mode gırmıyor bı bılgısı olan yokmu
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Dec 3, 2012 #6 cihazı jtaglaman gerekebilir fakat omap istemesi lazım her türlü
borsailetişim Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 3, 2012 #7 elımde rıff box var bı kac yerde baktım fakat bı ıse yaramadı
borsailetişim Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 4, 2012 #8 arkadaslar sorunu hallettım bılıgısını saklayan *****lerde burdan ogrenebılırler ort jtag...l
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Dec 4, 2012 #9 murat tarafımca banlanmıştır. küfür ettiği için.
Sinay57 Usta Üye Admin Usta Üye Mar 15, 2013 #12 cihaz modamı girmiyor moda giriyorsa kardeş odin ile atcan başıma geldi öyle düzelttim