İmei atılmış yurt dısı s3 güncelleme yardım !!! (1 Viewer)

semo03

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar daha yurt dısı cihazım var imei atılmış şekilde kullanıyordum sürüm yükselttim 4.1.1 e sonrasında şebeke felan gitti internetten buldugum bi kaç root sayesinde şebekeyi geri getirdim. fakat şimdi sürümü 4.2.1 veya 4.2.2 sürümüne yükseltmek istiyorum şebeke sorunuyla karsılasmamam için ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim lütfen

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
öncelikle cihaza efs clear işlemi yapıldıgı için sorun yaşamışsınız ve yeni yükleyeceginiz versiyonunda rootu falan olmalı cihaza root ile işlem yapıldı ise sorun olmaz ama efs clear yapıldı ise sorun olabilir

dicle_gsm

2
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Önce cihazı rootla sonrada arıza patch apk dosyasını telefonuna kur sorunun çözülür.

semo03

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Önce cihazı rootla sonrada arıza patch apk dosyasını telefonuna kur sorunun çözülür.

kardeşim cevap verdiğin için tşk ederim öncelikle. odin programından sitede bulunan 4.2.2 tr root indirip yükleyecem sonra şebeke gelmezse arıza patch apk indirip kuracam dogrumudur. ilk seferdede böyle bişey yapmıstım fakat şimdi aynı işlemi yapsam arıza patch yükledikten sonra sürüm eski sürüme dönmüyormu ??

dicle_gsm

2
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim cevap verdiğin için tşk ederim öncelikle. odin programından sitede bulunan 4.2.2 tr root indirip yükleyecem sonra şebeke gelmezse arıza patch apk indirip kuracam dogrumudur. ilk seferdede böyle bişey yapmıstım fakat şimdi aynı işlemi yapsam arıza patch yükledikten sonra sürüm eski sürüme dönmüyormu ??

yok eski sürüme dönmez arıza patch sadece şebekeyi geri getirmek içinbidir ,