ekran ışığı için hat çekmek gerekiyormus yardımcı olurmusunuz teşekkürler iyi çalışmalar
S suca Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 24, 2013 #1 ekran ışığı için hat çekmek gerekiyormus yardımcı olurmusunuz teşekkürler iyi çalışmalar
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Jun 26, 2013 #2 öncleikle ekran soketi saglam mı bakın ve cihazda darbe varmı var ise bobinlerden biri düşmüş olaiblir
öncleikle ekran soketi saglam mı bakın ve cihazda darbe varmı var ise bobinlerden biri düşmüş olaiblir
G guzzey Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 1, 2017 #3 yollarında sorun yok bobini değiştrdim ama hala aynı ısık açlılırken yanıyor sonra pat gidiyor çözemedim
yollarında sorun yok bobini değiştrdim ama hala aynı ısık açlılırken yanıyor sonra pat gidiyor çözemedim
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Apr 2, 2017 #4 ayarlarına baktınızmı _? belki kısık ayarlanmıştır
iphone servisi Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 3, 2017 #5 ekrandan eminseniz yazılım deneyin (ilk açılışta ışık var ve sonra gidiyorsa)