iPhone 4s Power Entegre Isınma Sorunu (2 Viewers)

NoFe@R!!!

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Cihaz Sağlam Vaziyet te Geldi Darbeyi 1 Hafta Önce Almış ekran Kırılmış ama 1 Hafta sorunsuz çalışmış bugun bana geldiğinde cihazı kapattım söktüm ve yeni ekranı taktım hiç tepki yok cihaz da sıvı teması da yok alt fılm farklı ekran vs denedıkten sonra power entegresının ısındıgını fark ettım power ent sagında kı bobını sokunce ısınma sorunu durdu ama yenısını takmadım yolu kısa devre ettıgım zaman yıne ısınma yapıyor power bu konu hakkında bir fikri olan varsa bir yardım ederse sevinirim cihazı pc hıc bır sekılde gormuyor

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
cihazda farklı bir arıza vardır. o bobin voltajı ketigi için ısınma gidiyordur. pfu falan saglammı veya wifi modülü

NoFe@R!!!

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Bilemedim Yarın Ola Hayrola İçindekileri Kurtarmam lazım yandık Yoksa :(

Lazer

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
power degıstırerek deneye bılırsın genelde powerdan yapar

NoFe@R!!!

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Bu risk durduk yere olması çok ilginç içindeki bilgileri çok önemli normal çalışmasa off olarak gelse bende değişirim de ama çalışır gelmesi bizde susması sıkıntı
View attachment 4374

Sinay57

Usta Üye
Admin
Usta Üye
usta bazı iphnelar kendi kendine dfu moda geciyo kpanmıs acılmıyor gibi oluyor acma kapama home tuşu basılı tut acmASI LAZIM

NoFe@R!!!

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
usta bazı iphnelar kendi kendine dfu moda geciyo kpanmıs acılmıyor gibi oluyor acma kapama home tuşu basılı tut acmASI LAZIM

1-pil çıkartıp takıyoruz ordan çıkar
2-zaten pc ye baglıyorum kı dfu da olsa ıtunes veya bı sekılde pc tepki verir