iphone 5s sürekli aranıyor yazıyor (1 Viewer)

cepusta

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar elimde iphone 5s var sürekli aranıyor yazıyor şebeke vermiyor batarya değiştirdikten sonra bu sorun ile karşılaştım yardım larınızı bekliyorum

looupss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1 imei varmı
2 itunese baglamayı dene
3 wifiden baglan internete
4 anten kablosu ve bölümünü kontol et

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
saat tarihi yanlıştır iphonelerde ios 7 den sonra bu sorun ortaya cıktı saat dügün degilse yapar

btatar

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar elimde iphone 5s var sürekli aranıyor yazıyor şebeke vermiyor batarya değiştirdikten sonra bu sorun ile karşılaştım yardım larınızı bekliyorum
ustam hiçbirşey yapmana vede bakmana gerek yok günde bir çok kez başıma geliyor cihaza sim kartı takıyorsun aranıyor diyor ya usb ile itunes bağlıyorsun uçak modunu açıp kapatıyorsun 3-4 kere 5-6 seniye aralıklarla sonra 2 kere tuş kilidini kapatıp açıyorsun ve telefonun usb bağlantısını sökmeden yeniden başlatıyorsun işlem %100 ok hergün aynısını yapıyorum hergün

cepusta

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihazı wifi ile bağladım saat tarih düzelince herşey yoluna girdi teşekkürler

tolga34

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
bunlara cevabende geçte olsa bi ekleme yapmak isterim telefonun dilni değiştirin herhangi bir dil sonrasında tekrar türkçeye cevirebilirsiniz sorun kalmaz

Lupo203

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba ustalarim bı sorun bende mevcut telefonu sifirladim wifi ile bağlanıyor aranıyor yazıyor başlangıç menüsünde telefonu baslatamiyorum bu yüzden iTunes e bağlamayı da denedim olmadı sıfırlama sebebim bu sorun yüzünden ne yaptıysam olmadı