cydia dan iphonemodem diye bir uygulama ile laptopunuzdan wireless olmayan bir yerde iphone unuzu modem olarak kullanıp 3G veya Edge ile istediğiniz yerden internete bağlanabiliyorsunuz. kısacası iphone bir 3G EDGE modem görevi görüyor. İlk önce cydia dan iphonemodem yazarak bu uygulamayı iphone unuza kuruyorsunuz. sonra
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
adresinden bilgisayarınız için olan küçük uygulamayı indiriyorsunuz ve programı açınca Connect e basıyorsunuz ve sonra iphone üzerinden kablosuz ağları aratınca size iphonemodem diye bir kablosuz ağ buluyor. bu ağa bağlandıktan sonra yine iphone üzerinden iphonemodem uygulamasını başlatıyorsunuz ve artık internettesiniz. piknikte arabada wireless olmayan her yerde bu şekilde internete girebilirsiniz. Benim aradığım bişeydu bugün keşfettim çok işime yaradı sizinlede paylaşmak istedim. Özellikle 1GB lık gibi bir edge paketiniz varsa çok iyi kullanabilirsiniz. 30 temmuz dan sonra 3G de aktif olduktan sonra mobil internet fiyatları dahada düşecek be bu şekilde hızlı olarak istediğimiz yerden nete bağlanabileceğiz..