Arkadaşlar Cihaz Sıvı Temas Almış J7 Şema Bulamadım Ekran Çalışıyor Fakat Ekran Işığı Yok..
ertaneu7 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Aug 19, 2016 #1 Arkadaşlar Cihaz Sıvı Temas Almış J7 Şema Bulamadım Ekran Çalışıyor Fakat Ekran Işığı Yok..
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Aug 19, 2016 #2 onda elimizde yok cihazıne kranın üstünde vardır zener diyot ordan yola cıakrak bortaki yolu bulmaya bak
onda elimizde yok cihazıne kranın üstünde vardır zener diyot ordan yola cıakrak bortaki yolu bulmaya bak
ertaneu7 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Aug 19, 2016 #3 ÜsTAD DİYOT değiştim önceden çalışmadı. Şemada bulamadım hiç bir yerde
ertaneu7 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Aug 19, 2016 #4 Işık bobini iki tanee var birini değiştirdim öteki duruyor ondan yapıyor galiba
ertaneu7 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Aug 29, 2016 #6 sec s5pc210 test b/d Bilgisayara taktığım zaman bu şekilde görmeye başladı. Galiba EMMC sorunu vermeye başladı..
sec s5pc210 test b/d Bilgisayara taktığım zaman bu şekilde görmeye başladı. Galiba EMMC sorunu vermeye başladı..