E emintrkylmz Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 20, 2019 #2 hocam herhangi bişi yok ve ihtiyacım var lütfen yardım
Gny Teknik Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 21, 2019 #3 emintrkylmz said: hocam herhangi bişi yok ve ihtiyacım var lütfen yardım Click to expand... sorunu nedir cihazın
emintrkylmz said: hocam herhangi bişi yok ve ihtiyacım var lütfen yardım Click to expand... sorunu nedir cihazın
E emintrkylmz Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 21, 2019 #4 telefoncuyum başkan cihazın sorunu ısı uyarısı verip şarj etmiyor
Gny Teknik Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 21, 2019 #5 emintrkylmz said: telefoncuyum başkan cihazın sorunu ısı uyarısı verip şarj etmiyor Click to expand... sm5703 ıc değişecek
emintrkylmz said: telefoncuyum başkan cihazın sorunu ısı uyarısı verip şarj etmiyor Click to expand... sm5703 ıc değişecek
Gny Teknik Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 21, 2019 #6 emintrkylmz said: telefoncuyum başkan cihazın sorunu ısı uyarısı verip şarj etmiyor Click to expand... ısınan yeri kontrol edin doğru yer mi ısınıyor sıvı temas var mı cihaz da iyi kontrol edin
emintrkylmz said: telefoncuyum başkan cihazın sorunu ısı uyarısı verip şarj etmiyor Click to expand... ısınan yeri kontrol edin doğru yer mi ısınıyor sıvı temas var mı cihaz da iyi kontrol edin