J700H-DS sebeke Gelmıyor (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.

ertugrulbulut19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
J700H-DS sebeke Gelmıyor cihaz rootladım 6.0.1 plakayı yazdım pack yaptım 2sıde basarılı ama sebeke gelmıyor plaka yazdıldı tel actım kapadım yınede gelmedı ne yapmam lazım acaba ...

Laz EnEs

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Cihazınızı Download moduna aılın Kies Programıile orjinal yazılımı yukletip RootlayınZ3X BoxileCihazaBackup alanından Efsyedek alın ardındanREAD CERTyedek alın ve Bu bu Dosyayı indirip [/URL] WRİTECERTden yazın sonra Cihazın Arkasındaki İmei numaralarını REPAİR den yazın ve CERT PACTHYapın Şebeke gelecektir.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Kardeş önce efs ve cert yedeklerini al daha sonra Repair sekmesinden efs sıfırla ve bir combination ROM indirip sadece modem.bin flashla daha sonra 6.0.1 Stock ROM dan tekrar sadece modem.bin flashla cihaz orijinal numaralarına geri dönsün daha sonra tekrar işlemleri tekrarla şebeke gelecektir kolay gelsin

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Konuda belirtmemiş ama galiba *#06# num. yok görünüyor. Reset efs Böyle işlemlerde denenir.

Hocam gitmeyin üzerine o arkadaşın tek yaptığı şey boş konuşmak modem flashlanacak mis modem flashlamak sinyal gelen cihazın da sinyali kaybetmesine ve tekrar patch cert işlemine gerek duymasına neden olur...

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Kardeş önce efs ve cert yedeklerini al daha sonra Repair sekmesinden efs sıfırla ve bir combination ROM indirip sadece modem.bin flashla daha sonra 6.0.1 Stock ROM dan tekrar sadece modem.bin flashla cihaz orijinal numaralarına geri dönsün daha sonra tekrar işlemleri tekrarla şebeke gelecektir kolay gelsin

Aynen aslında Recovery'e girip şuanki yüklü olan yazılımın sadece modem.bin dosyasını 4 parçalı ise Phone'dan Tek parçalı ise PDA'dan flashlasa ardından patch yapsa yapsa yine gelir numara yazılımda sıkıntı yoksa. O yüzden başta reset efs işlemini yapmasını istedim Anlattığın yolda ustamız acemi değilse temiz işlem. Bazı yazılımlarda patch'den sonra sorun çıkabiliyor farklı bir yazılım varsa iyisi RepairFirmware mantıklı bir seçenektir.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Aynen aslında Recovery'e girip şuanki yüklü olan yazılımın sadece modem.bin dosyasını 4 parçalı ise Phone'dan Tek parçalı ise PDA'dan flashlasa ardından patch yapsa yapsa yine gelir numara yazılımda sıkıntı yoksa. O yüzden başta reset efs işlemini yapmasını istedim Anlattığın yolda ustamız acemi değilse temiz işlem. Bazı yazılımlarda patch'den sonra sorun çıkabiliyor farklı bir yazılım varsa iyisi RepairFirmware mantıklı bir seçenektir.

yazılım düşük bir ihtimal ama haklısınız hocam yeri geldiğinde COMBINATION flashlayıp tekrar Stock ROM flashlamak tüm problemleri çözüyor

ertugrulbulut19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
söyle yaptım ustalar zx3 pro 30.1 versıyon dusurdum 28.9 versıyonunda ıslem basarılı oldu cevaplarınız ıcın tesekkur ederım kolay gelsın

Status
Not open for further replies.