arkadaslar cihaza rom atamıyorum flaş moda geçmiyor dowlaod mod yazıp kalıyor basına gelen varmı
U ulaşiletşim Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 6, 2018 #1 arkadaslar cihaza rom atamıyorum flaş moda geçmiyor dowlaod mod yazıp kalıyor basına gelen varmı
5 5G Bilişim Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 7, 2018 #2 ulaşiletşim said: arkadaslar cihaza rom atamıyorum flaş moda geçmiyor dowlaod mod yazıp kalıyor basına gelen varmı Click to expand... eMMC ile alakalı olabilir ya da bootloader hasar görmüştür kolay kolay çözüleceğini düşünmüyorum. not: kulandığın USB kablosu, USB port ve cihazın USB soketini değiştirmeyi dene bunlar kaynaklı da olabilir.
ulaşiletşim said: arkadaslar cihaza rom atamıyorum flaş moda geçmiyor dowlaod mod yazıp kalıyor basına gelen varmı Click to expand... eMMC ile alakalı olabilir ya da bootloader hasar görmüştür kolay kolay çözüleceğini düşünmüyorum. not: kulandığın USB kablosu, USB port ve cihazın USB soketini değiştirmeyi dene bunlar kaynaklı da olabilir.