LG G3 BOOT REPAİR
Eğer Cihazınız Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 mode driver görüyorsa o zaman cihazınız brick olmuştur, bunu düzeltmek için aşağıdaki talimatları izleyebilirsiniz.
-----------------------------------------
İlk önce Boot repair exesini inidirin,
1-
2- Image Extraction bölümünden cihazına uygun ollan *.tot dosyasını seçiniz.
3- Dosyaları ayıklamak için dir konumunuzu seçiniz, ( DIR: Tot dosyasından çıkarılan görüntüleri kaydetmek için bir klasör seçer )
4- extraction buttonuna basıp işlemin başlamasını bekleyin
5- Tamamlandıktan sonra pop-up menüsü görülür.
Adım 2:
Cihazınızın Flash Yükelemek için şuan hazır halle gelmiş olması lazım
1- Chipset bölümünde B2 (MSM8974AC) Yazıp devam edelim
2- QDLoader 9008 Hangi port ise port sekmesinde o portu seçip devam ediyorsunuz,( aşağıdaki fotoğrafta anlatışmış)
3- Target Dir'de ise *.tot dosyasınızın seçtiğiniz konumunu seçip devam ediyoruz,
ADIM 3 : Test AP & EMMC
1- sol üst köşede AP check ve eMMC kutularını işaretliyoruz
2- Başlat düğmesini tıklatın,AP ve eMMC test edicek
3- AP ve eMMC için test sonuçlarını göreceksiniz,aşağıdaki fotoğrafta daire içine alınmış.
Ve start buttonuna basarak, Cihazınız eski halline gelmiş ollacaktır,Güle Güle Kullanın
Eğer Cihazınız Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 mode driver görüyorsa o zaman cihazınız brick olmuştur, bunu düzeltmek için aşağıdaki talimatları izleyebilirsiniz.

-----------------------------------------
İlk önce Boot repair exesini inidirin,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
1-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
Çalıştırın 2- Image Extraction bölümünden cihazına uygun ollan *.tot dosyasını seçiniz.
3- Dosyaları ayıklamak için dir konumunuzu seçiniz, ( DIR: Tot dosyasından çıkarılan görüntüleri kaydetmek için bir klasör seçer )
4- extraction buttonuna basıp işlemin başlamasını bekleyin
5- Tamamlandıktan sonra pop-up menüsü görülür.

Adım 2:
Cihazınızın Flash Yükelemek için şuan hazır halle gelmiş olması lazım
1- Chipset bölümünde B2 (MSM8974AC) Yazıp devam edelim
2- QDLoader 9008 Hangi port ise port sekmesinde o portu seçip devam ediyorsunuz,( aşağıdaki fotoğrafta anlatışmış)
3- Target Dir'de ise *.tot dosyasınızın seçtiğiniz konumunu seçip devam ediyoruz,

ADIM 3 : Test AP & EMMC
1- sol üst köşede AP check ve eMMC kutularını işaretliyoruz
2- Başlat düğmesini tıklatın,AP ve eMMC test edicek
3- AP ve eMMC için test sonuçlarını göreceksiniz,aşağıdaki fotoğrafta daire içine alınmış.

Ve start buttonuna basarak, Cihazınız eski halline gelmiş ollacaktır,Güle Güle Kullanın