D
Darkfire
Guest
Mi 10T Prodan çekilmiş orjianl dokunulmamış efs yedekleridir. İlk ve ücretsiz GSMKOLİK Ailesi olarak bizde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
Efe silme kodları alabilrmiyimMi 10T Prodan çekilmiş orjianl dokunulmamış efs yedekleridir. İlk ve ücretsiz GSMKOLİK Ailesi olarak bizde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
hani usta ?Mi 10T Prodan çekilmiş orjianl dokunulmamış efs yedekleridir. İlk ve ücretsiz GSMKOLİK Ailesi olarak bizde
link var ya hocamhani usta ?
detaylı anlatım gelicek hocamhani usta ?
linki basmayi deneyin hocamdetaylı anlatım gelicek hocam
Akşama linkleri yeniler detaylı imei repair işlemiyle anlatırımlinki basmayi deneyin hocam
acmiii
acaba mi 10 umi 12gb ram 256 hafıza içinde varmıdır EFS yedeğiniz ??Mi 10T Prodan çekilmiş orjianl dokunulmamış efs yedekleridir. İlk ve ücretsiz GSMKOLİK Ailesi olarak bizde
şu an elimde yok ustam yarın gün içinde tekrar hatırlatırsanız atarım sizeacaba mi 10 umi 12gb ram 256 hafıza içinde varmıdır EFS yedeğiniz ??
valla atarsanız sevinirim mesaj atmama gerek bile kalmaz bu konu gözunuze çarpacaktır.şu an elimde yok ustam yarın gün içinde tekrar hatırlatırsanız atarım size
valla atarsanız sevinirim mesaj atmama gerek bile kalmaz bu konu gözunuze çarpacaktır
Hocam sana yardımcı olabilirim
ok bekliyoruz abeşu an elimde yok ustam yarın gün içinde tekrar hatırlatırsanız atarım size
evet sizi bekliyoruz şu meşhur efs yedeğini alabilirmiyimşu an elimde yok ustam yarın gün içinde tekrar hatırlatırsanız atarım size
arkadaşa yazdım hocam ben de ondan bekliyorumevet sizi bekliyoruz şu meşhur efs yedeğini alabilirmiyim![]()