n9000q imei nul (2 Viewers)

KARAKASLAR2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
imei nul nul bunu düzeltemenin yolunu bilen var mı ???

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
cıhazı yedekleyınız.rootlayınız.imei yazınız.sonra tekran yedekleyınız.sonra yükseltınız.geçmiş olsun

KARAKASLAR2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
konuyu biraz daha açarmısınız neleri yedekleyelim işlemleri sıralarsanız sevinirim

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Öncelik şu.cihazin tam hikayesini baştan siralamadan. BAsla.cihaz o hale nasil geldi.en önemlisi yedekledin mi bastan cihazi..

KARAKASLAR2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihaz bana null null olarak geldi düzeltebilirmisiniz diye bende dedim deneyeceğiz bakmadan bir şey diyemem daha önceden null null olmuş

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Tamamdir
.arkadaşım cihazi sebeke security dosylarini boxla yedekle.sonra sammobildan basebang numarasina göre room indir.yukle..Sonra cihazi rootla...tekrar yedeklerini al..imei yaz.yazdiktan sonra versiyon yükselt..olay budur

HaYaLmeaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Usta öncelikle telefonun ekranı değişmişmi onu öğrenebilirmiyim. Eğer ekran n9005 takıldıysa imei null a düşebilir.

KARAKASLAR2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Tamamdir
.arkadaşım cihazi sebeke security dosylarini boxla yedekle.sonra sammobildan basebang numarasina göre room indir.yukle..Sonra cihazi rootla...tekrar yedeklerini al..imei yaz.yazdiktan sonra versiyon yükselt..olay budur
ama baseband bilinmiyor numarasını nasıl alıcaz

HaYaLmeaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Usta eğer daha önce n9005 ekran takılmışsa cihaz kısa devre oluyor null a düşüyor. Böyle bi durum başıma geldi. Anakart değişimi oluyor çözümü. Yine sonuç alırsanız bildiriniz.İyi çalışmalar.

KARAKASLAR2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam son sürüm attım yazılım imei geldi ama 2 dakka sonra tekrar null null dedi baseband entegresi bozuk

redbull

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
basebant ic degişecek yazılımla düzelmiyorsa donanımsal dır basebant ic yi degiştir .