N910C ve I8150 Samsung Yazısında Takıldı (2 Viewers)

Status
Not open for further replies.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustalar cihazların ikisi de aynı sorundan muzdarip ikisine de farklı ROM lar ve 4 parçalı yazılımlar denedim sonuç aynı N910C Combination ROM da açıyor sıkıntısız çalışıyor ama Stock ROM da açmıyor samsung animasyonu bir süre yanıp sönüyor sonra komple sıfırdan açılıyor iki cihaz içinde bu durum geçerli daha önce aynı sorundan gelen i9190 cihazı EMMc diye geri gönderdim başka yerde yaptırmış müşteri o yüzden soruyorum şimdiden teşekkürler

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Cevabı kendin yazdın saten...combinasyon room olanini yukleyin

hocam rica ederim siz benim konularıma cevap yazmayın combination rom nedir ya bilmiyorsunuz ya da bilip de böyle saçma bir cevap yazıyorsunuz...

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Benim iş bilmez ezbere iş yapan arkadaşım. .combination room diye bir şey var...burda atıp tutacağına o zaman çözümüde kendin bul...cahillik başa bela....

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Benim iş bilmez ezbere iş yapan arkadaşım. .combination room diye bir şey var...burda atıp tutacağına o zaman çözümüde kendin bul...cahillik başa bela....

hocam siz çok bildiğiniz için combination rom önerip duruyorsunuz dediğiniz rom servislerde kullanılan cihazın belirli aksamlarını test etmek için özel uygulamalar yüklü test yazılımıdır standart kullanım için uygun değildir

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihaz anakartında temas eden alanlar varmış onları birbirinden ayırınca çözüldü herkese teşekkürler

Status
Not open for further replies.