6300 kamera tuşuna basınca telfon donuyor arkadaşlar acil yardım şimdiden tşkler
I inanelektronik Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 19, 2014 #1 6300 kamera tuşuna basınca telfon donuyor arkadaşlar acil yardım şimdiden tşkler
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye May 19, 2014 #2 cihazda sıvı temas olaiblir önce kontrol edin sıvı yoksa öncelikle yazılım atın sonrada retu ısıtın pil tırnagının altındaki parça
cihazda sıvı temas olaiblir önce kontrol edin sıvı yoksa öncelikle yazılım atın sonrada retu ısıtın pil tırnagının altındaki parça
I inanelektronik Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 19, 2014 #3 SIVI YOK RETU ISIMTIM AYNI KAPANIYOR BEYAZ EKRAN OLUYOR kapanıyor açılıyr
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye May 19, 2014 #4 cihaz darbe varsa işlemcidendir dikkatli bir şekilde işlemci ısıtın alttan ısıtmanızı tavsiye ederim
I inanelektronik Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 19, 2014 #5 tşkler ustam ekran değiştim tamm oksitlenme vardı ekran soketinde altında