nokia c6-01 dokunmatik basmıyor (2 Viewers)

uğur30

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
GSM KOLİK GERÇEKTEN BİR NOMARA COK ŞEY ÖRENDİK muhakkak hepimiz bu işi para için yapıyoruz bir cok konuda sıkışıyoruz bazen en basit arızaları yapamaya biliriz bu iş gurur işi deyil yazalım bir birimize yardımcı olalım GSMKOLİK

happyhope

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
hocam selamlar. bende de aynı sorun var ama biraz değişik: dokunmatik ekran son 2 haftadır 1-2 günde bir etkisiz kalıyor. tüm tuşlar çalışıyo ama sadece ekran pasif, hiç bişey işlemiyor. mesela dokunmatik işlemediğinden soft format atamıyorum hard format atıyorum. hard formatta düzeliyor ama 1-2 gün snra yine aynısı oluyor. bataryayı çıkarıp bikaç saat bekledim ama nafile. dokunmatik her kafayı yediğinde format kahrını çekmek zorundamıyım lütfen yardımcı olun arkadaşlar. servise götürmeyi düşündüm ama formatta düzelir diye cevap verirlerse başlar bi kavga işte. c6-01 telefonumu yeni aldığım için resimde gösterdiğiniz parçayı sökmek de istemiyorum. napcam bilmiyorum cevabınızı bekliyorum iyi çalışmalar.

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
senin o parça ile işin yok senin lensin bozulmuş degişceksin ekran dokunmatigi yani dokundugun kısım degişcek

asasas

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar benim dokunmatik çalışmıyor tel c6 01 her tuş çalışıyor sadece dokunmatik ekran hiç işlemiyor anlayamadım ben bundan yardım edermisiniz ne yapmalıyım sebebi muhtemelen duş aldım tel banyodaydı ekran buhar oldu ondan işlemiyor die tahmin ettim ne yapmalıyım

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
güzelce kurutun ama yine basmaz isew bir teknik serviste içini açtırım bakım yaptırın olmazsa dokunmaitk lens değişecek

engindecom

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Mrb Nokia c6-00 da dokunmatikde sorun yaşıyorum,Telefon cebimdeyken bozuk paralar baskı yapmış ekran çizilmiş ve şuanda dokunmatik çalışmıyor,ve dokunmatikle ekran arasında önceden hissetmediğim,bir boşluk var gibi.Eğer kasayı değiştirirsem bu sorun düzelir mi,ne yapmam gerekir ?

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
dokunmatik esnemiştir kasaya gerek yok dokunmaitk deigşirsen düzelir diye düşünüyorum hangi ildesin

engindecom

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler cevap için,Antalya Manavgattayım,benim merak ettiğim,yeni bir kasa alınca dokunmatik de beraberinde değişiyor mu,yoksa kasa ve dokunmatik birbirinden bağımsız mı ?

engindecom

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Birde ekranın iç kısımında küçük bir noktada morarma var,bozuk paranın baskı yaptığı yer,bu düzelmez zannediyorum

samibaskaya

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
iyi günler gsmkolik sakinleri.benim bir sorunum var. nokia c6 01 cebimde durduğu yerde masanın köşesine çarptım. ekranı ve dokunmatik ekranı kırıldı. benim sorum şu ben bu telefonu pc ye bağladım ve nokia suite ile içini göre biliyorum.ve şarj cihazını taktığımda altındaki küçük ışık yanıyor bilgisayardan şarj olduğunu belirtiyor (örnek şarj ediliyor %14 kaldı gibi) ama şarj olduğuna dair uyarı sesi vermiyor. garantisi bitti. acaba anakartındadamı sorun var yoksa lcd ve dokunmatik paneli değiştirsem düzelirmi. bilgilendirirseniz sevinirim.

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
o yolları ölçün saglamsa çekmeye gerek yok o yollar bazen kopuk olursa saglamlık testi için