nokia c6-01 dokunmatik basmıyor (1 Viewer)

zeyshin

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar benimde benzer bi sorunum var c6-01 telefonum var (hayatımdaki en büyük hata ) neyse yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum çok düşürdüm geçenlerde bir kaç program yükledim sonra kasıyo diye hepsini tekrar sildim bi sabah kalktım dokunmatiği çalışmıyordu hiç bişeyy olmadı biyere düşürmedim kendi kendine bozuldu resmen hard format attım defalarca dokunmatiğihiç çalışmıyor eskiden düşürdüğümde falan çalışırdı şimdi hiç bir şey algılamıyor telefonu çalıştırdıımda hard formattan dolayı dil bölümü geliyo ekrar 6 kez falan kararıyo gib oluyo sonra hiç bişey yok sizce düzelirmi yani çok gitti dokunmatiği bu zamana kadar hep kendi kendine düzeldi(ettiğim dualarlarlarların etkiside olabilir ) ama ilk defa böyle hiç bir şeyi algılamıyo sizce yere atıp düşürmeli miyim kendisi düzelsin yoksa tamirciye mi vermeliyim tamirciye vermeye korkuyorum parça çalıyorlarmış diye duydum :( uhh baya yazmışım ama lütfen yardım edinn sevmiyorum ama biricik telefonum o benimm :(

zeyshin

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
yaa arkadaşlar nolur soruma bi cevap verinnn ayrıca servise versem ne kadar isterler biliyor musunuzz????

bahar1981

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Mrb nokia c6 telefonum İŞlem kaydi olan arananlarda takili kaldi cevapsiz gelen aramalara bakamiyorum ne yapmaliyim

maxiteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
gsmkolık yonetımıne ve bunyesi altında çalışmkta olan ve emeği geçen herkese selam ve saygılarımı sunuyorum çok guzel paylaşımda bulunuyorsunzz tşk :D