Note 2 gps,şebeke gücü (1 Viewer)

gilgin

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bir sorum olacak eğer daha önce açılmışsa kusura bakmayın.
Ben note 2 telefonumun kırılan lcd ekranını değiştirdim değiştirdikten sonra 2 problem oluştu.
1: google haritalara giriyorum gidecegim ueri yaziyorum yok tarifi geliyor ancak çoğu zaman yerimi yalnış gösteriyor bazen doğru gösteriyor.Sürekli konum aranıyor diye uyarı veriyor ..
2:mesela bir alışveriş merkezine giriyoruz alt kata inince benim telefonum az çekiyor interneti açınca 3 çekiyor h+ bazen gelip gidiyor yani internet çok zayıf kalıyor ancak açık alanda sıkıntı olmuyor .ben telefonun ekranını değiştirirken orada ince kabloyu söküp taktım belki onunla ilgilidir.cevaplarınızı bekliyorum

zekaikilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bir sorum olacak eğer daha önce açılmışsa kusura bakmayın.
Ben note 2 telefonumun kırılan lcd ekranını değiştirdim değiştirdikten sonra 2 problem oluştu.
1: google haritalara giriyorum gidecegim ueri yaziyorum yok tarifi geliyor ancak çoğu zaman yerimi yalnış gösteriyor bazen doğru gösteriyor.Sürekli konum aranıyor diye uyarı veriyor ..
2:mesela bir alışveriş merkezine giriyoruz alt kata inince benim telefonum az çekiyor interneti açınca 3 çekiyor h+ bazen gelip gidiyor yani internet çok zayıf kalıyor ancak açık alanda sıkıntı olmuyor .ben telefonun ekranını değiştirirken orada ince kabloyu söküp taktım belki onunla ilgilidir.cevaplarınızı bekliyorum

1-hocam bana kızıcaksınız belkide sorması ayıp ne iş ile mesgulsunuz

2- anti statik elektrikten etkilenen bir parça olabilir bunun için bileklik ve eldiven taktınız mı

3- hiç onceden telefon tamiri yaptınız mı

gurdal002

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
1-hocam bana kızıcaksınız belkide sorması ayıp ne iş ile mesgulsunuz

2- anti statik elektrikten etkilenen bir parça olabilir bunun için bileklik ve eldiven taktınız mı

3- hiç onceden telefon tamiri yaptınız mı

Yok kardesim niye kızayim.ucuza bir anakart arızalı note 2 buldum internetten De yeni kasa aldım canavar gibi oldu :) ancak böyle bir problem çıktı. Eldiven takmadim daha önce de telefon tamir etmedim ...
Şu konumda bana yardımcı olabilir misiniz ? Bir cevabınız varmı . Şu an telefonu gayet stabil kullanıyorum ancak bahsettigim sorunlar bu şekilde...

zekaikilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
peki satın aldıgınız kartta ne gibi sorun oldugunu belirtiler size

belkide boyle bir sorun vardı size farklı bir sorun soylediler

yada cıhaz bir usta tarafndan tamir edilmeye clısılmıs olabilir .

sıfırlama islemi yaptınız mı

samsung kies ile yazılım guncellemeyi deneyin isterseniz

gurdal002

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Şöyle düzeltme yapayım anakart benim kendi kullandığım problemsiz note 2 anakartı sadece ekranı değiştirdim diğer telefondan başka bir *** kullanmadım , sıfırlama yaptım , kies ile güncelleme yaptıktan sonra olmazsa şu anteni değiştirmeyi deneyim mi ?

gurdal002

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Bende neden öyle gözüktügünü anlayamadım . *** yazan yer parça olacak . Diğer telefondan sadece ekranı aldım kendi telefonumun anakartini değiştirdim