Note5 demo n920x model cihaza demoyu kaldırıp orjinal yazılım atabilen varmı hiç aramızda ? (1 Viewer)

hackpower77

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba;
Samsung'ta çalışıyorum.Elime 1 adet N920X model cep telefonu geçti.Teşhirler için üretilen sadece demo görsel dönen sim kart okumayan cihaz.
Bu cihaza normal tablet gibi kullanmak için yazılım arıyorum.N920C denedim bir kaç tane olmadı kabul etmedi. Odine ve Recoveriye girebiliyorum.Ama cihaz açılmıyor artık.Frp lock of ; Security download Enable . bu iki terimden dolayı kabul etmiyor olabilirmi. Adb ile oem kilidi kaldıramadım. yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.Bu konu çözülürse demo cihaza anakart takıp çalışırmı onuda deneyeceğim :)

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
samsunglarda turkcell demo cihazlarında sadece 1 cihazda şebeke devre takıldığını gördüm gerisine yazılım yüklesekte demo kalksada şebeke vermiyordu sanırım j730 modeliydi gerisinde şebeke hiç gelmedi araştırdığımda anakrta şebeke devrelerini boş bıraktıklarının bilgisine ulaştım.

evet yazılımla demo luğu kalkıyor ama doğru yazılımla. n920x e n920c yazılımı deneyin. olmazsa 920C - 920F - 920G yazılımlarını deneyin

hackpower77

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
samsunglarda turkcell demo cihazlarında sadece 1 cihazda şebeke devre takıldığını gördüm gerisine yazılım yüklesekte demo kalksada şebeke vermiyordu sanırım j730 modeliydi gerisinde şebeke hiç gelmedi araştırdığımda anakrta şebeke devrelerini boş bıraktıklarının bilgisine ulaştım.

evet yazılımla demo luğu kalkıyor ama doğru yazılımla. n920x e n920c yazılımı deneyin. olmazsa 920C - 920F - 920G yazılımlarını deneyin

Teşekkür ederim bilgileriniz için en kısa sürede deniyeceğim. Sim kart takıyorum okuyor fakat şebeke gelmiyor.bende araştırmalarım sonucunda ulaştığım ve izlediğim videolara göre şebeke devreleri boş diğer herşeyi orjinal ama.yani şebeke devresi takılabilirse (bunu yapan usta çok az sayıda) diğer seçenek 2.el bir anakart bulunup takılırsa demo cihaz gerçek oluyor ve çalışıyor. (kesin bilgi) Hayırlı işler :)