Merhaba arkadaşlar,
Dünyanın en küçük telefonu diye aldık nazar değdi görenin gözü kaldı
Telefonu root edip birkaç işimi hallettim daha sonra dedim stok rom atayım firmadan stok rom ve araçları aldım.
VCOM driver - Sürücü imzalama devre dışı bırakılarak XDA da belirtilen yöntemi kullandım manuel tanıttım
SP Tool Son sürüm - Scatter ve DA dosyasını gösterdim.
Windows 10 X64
Sorun : Telefonun pili çıkarıp uygulamayı açıyorum download dedikten sonra download modda cihaz görüyor. Download diyorum ilk seferde sorunsuz atmış gibi göründü ama cihaz hiç açılmadı ekran da gitti.
Bunun üzerine 2.Kez denedim bu sefer B_ROM ERROR ..... lar başladı. Yani hangi modu seçersem seçeyim telefonu kurtaramıyorum.
Gariptir telefonu PC ye taktığımda sanki sürekli takıp çıkarıyorumuşum gibi plug unplug seslerini duyuyorum PC den.
View attachment 5347View attachment 5348
Yardım edebilecek olursa minnettar olurum
Saygılar
Dünyanın en küçük telefonu diye aldık nazar değdi görenin gözü kaldı
VCOM driver - Sürücü imzalama devre dışı bırakılarak XDA da belirtilen yöntemi kullandım manuel tanıttım
SP Tool Son sürüm - Scatter ve DA dosyasını gösterdim.
Windows 10 X64
Sorun : Telefonun pili çıkarıp uygulamayı açıyorum download dedikten sonra download modda cihaz görüyor. Download diyorum ilk seferde sorunsuz atmış gibi göründü ama cihaz hiç açılmadı ekran da gitti.
Bunun üzerine 2.Kez denedim bu sefer B_ROM ERROR ..... lar başladı. Yani hangi modu seçersem seçeyim telefonu kurtaramıyorum.
Gariptir telefonu PC ye taktığımda sanki sürekli takıp çıkarıyorumuşum gibi plug unplug seslerini duyuyorum PC den.
View attachment 5347View attachment 5348
Yardım edebilecek olursa minnettar olurum
Saygılar