Haklisiniz yeniyim konuyu acamadim telefon modeli meizu note 9Cihazınızın modeli nedir be yaptınız böyle oldu soruyı dogru sorarsanız yardımcı oluruz
Onu denedim ama yine de olmadi state altindaki telefonu tanima bari dolmuyorport görmüyorsa add new porttan port ismini
com12
com12 gibi port ekleyiniz.
Çözüldü - Xiaomi QPST Cihazı Görmüyor Sorunu
Aygıt yöneticisinde com port diag 901D olarak görünüyorsa QPST telefonu tanımıyor. Çözüm için QPST de Add New Port diyoruz. Açılan pencerede ki iki kutucuga port isimlerini yazıyoruz. İşlem tamam.www.gsmkolik.com
Onu denedim ama yine de olmadi state altindaki telefonu tanima bari dolmuyor
Connetct phonun sm6150 olmasi lazim ama olmuyorport görmüyorsa add new porttan port ismini
com12
com12 gibi port ekleyiniz.
Çözüldü - Xiaomi QPST Cihazı Görmüyor Sorunu
Aygıt yöneticisinde com port diag 901D olarak görünüyorsa QPST telefonu tanımıyor. Çözüm için QPST de Add New Port diyoruz. Açılan pencerede ki iki kutucuga port isimlerini yazıyoruz. İşlem tamam.www.gsmkolik.com
Diag ses acma kapa ve guc tusuna ayni anda basarak mi aciliyorQpst meizu modelini destekliyor mu?
Veya siz diag açarken doğru açtığınızdan emin misiniz?
Ayrica meizu note 9 icin qfil kullanarak oem kilidini acan videolarda var youtubdeDiag ses acma kapa ve guc tusuna ayni anda basarak mi aciliyor
Ustam normalde rootlu veya arama kodu olması lazım.Ayrica meizu note 9 icin qfil kullanarak oem kilidini acan videolarda var youtubde
Ben bu kodu kullandigimda cmd bana boyle bi komutun olmadigini soyluyorUstam normalde rootlu veya arama kodu olması lazım.
adb shell
su
setprop sys.usb.config diag,adb
Ustam bootloader kilidiniz açık mı?Ben bu kodu kullandigimda cmd bana boyle bi komutun olmadigini soyluyor
Hayir zaten benim tam olarak yapmak istedigim oem kilidini acmakUstam bootloader kilidiniz açık mı?
Root yüklü mü ?
Ustam geri donerse baya bi minnatar kalirimBootloader açmak şart o olmadan root da yüklenmez. Daha önce yapmadım biraz araştırayım.
Unu deneyecem ve en kisa zamanda size geni donut saglayacamXiaomi tarzı bootlaoer unlock uygulaması var denemek lazım.
Biraz karmaşık bilgin yoksa bulaşma derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Malesef hata giderilemediUnu deneyecem ve en kisa zamanda size geni donut saglayacam
Onerebileceginic farkli bi cozum yolu varmiMalesef hata giderilemedi