Rdmi note 8 boar id 3.29tum iwlemleri yapdim amma siqnal yok cozum carmi ?
C cek10 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 12, 2021 #1 Rdmi note 8 boar id 3.29tum iwlemleri yapdim amma siqnal yok cozum carmi ?
C cek10 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 12, 2021 #3 YArdimci olma imkani olan varmi>?
SHERIF Profesyonel Teknik Servis Staff member Admin Co-Admin WebMaster Premium Üye Destek Ekibi GSM Expert Nov 12, 2021 #4 Doğru bir Şekilde Repair Yapıldıgndan eminmsnz
C cek10 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Nov 12, 2021 #5 GSMŞ3R1F said: Doğru bir Şekilde Repair Yapıldıgndan eminmsnz Click to expand... evet diger surumlerde hep yapdigim gibi yapiyorum ilk once eng rom sonrasinde direcleri degsdim repeir yapdim dual en son yazilim atiyoru ayni sonunc
GSMŞ3R1F said: Doğru bir Şekilde Repair Yapıldıgndan eminmsnz Click to expand... evet diger surumlerde hep yapdigim gibi yapiyorum ilk once eng rom sonrasinde direcleri degsdim repeir yapdim dual en son yazilim atiyoru ayni sonunc
SHERIF Profesyonel Teknik Servis Staff member Admin Co-Admin WebMaster Premium Üye Destek Ekibi GSM Expert Nov 13, 2021 #6 Direnç Kısmında Bi Problem Olabilir Kontrol edin