Real Football 2012 telefonda çığır açacak kadar kaliteli ve özgün yapılan bir futbol oyunudur. Android cihazlarınıza uygun olarak yapılan ve Google Play üzerinden sunulan bu uygulama tamamen ücretsiz olarak sizin kullanımınıza sunuldu. Real Football 2012 oyununa bakarak bir telefondan maç oyunlarının geldiği en son noktayı görebilirsiniz.
- Hypergame teknolojisi sayesinde televizyonda izlediğiniz maçı tek butona basarak kendiniz tekrar oynayabilirsiniz.
- Kendi forma, şort ve diğer ayrıntılarınızı oluşturabilme
- Goal.com, As.com ve Sports.fr’nin resmi haberlerini oyun içinden takip edin, yorumlar yapın, resim veya video paylaşın.
- Daha gerçekçi futbolcu ve stadların keyfini sürün.
- 700 civarında hareket yakalama temelli oyuncu animasyonları
- Sahada daha akıllıca hareket eden takım arkadaşları ve rakipler
- Televizyondaki futbol deneyimine daha yakın efektler ve ara sahneler
- 14 ligde 350 takım ve binlerce futbolcu
- Yayınlanacak güncellemelerle takım transferlerine uygun kadrolar
- Tarih moduna girerek unutulmaz maçları tekrar oynama fırsatı
- Menajer modu sayesinde dilediğiniz takımı yönetebilme yeteneği
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
Real Football 2012 kurulumu için izlenecek yol ;
1.Adım : Aşağıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin
2.Adım : Cihazınıza gönderdiğiniz .apk uzantılı dosyayı bulup Uygulama yöneticileri veya apk manager vb uygulamalar ile bulup üzerine çift tıkladığınızda kurulum otomatik başlayacaktır.
3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra oyunu açabilirsiniz.
4-Adım : Oyunun Data Dosyalarını internetten indirme işlemi başlayacak bu internet hızınıza göre 15-20 Dk sürebilir.Wifi Bağlantısı kullanmanız önerilir.

![]() | Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Orijinal boyut için bu çubuğa tıklayınız. (512x288px) |