hocam işlemlerin doğru bir şekilde tekrarlanması lazım sorun devam ediyorsa donanımsal olabilircihaza 1 hafta önce i-mei atıldı 1 haftadır şebeke gelmiyor cihaza i-mei sorguladığımda ise kayıtlı çıkıyor ne yapmam lazım ?
sorunu çözdüm ama şuanda sürekli kullandığım hattımı okumuyor fakat diğer hattımı okuyor bu sorun çıktı ortayaSorun OCN dosyası kaynaklidir.islemleri tekrayiniz,
Şayet sorun devam eder ise ise 112 arayınız.sayet hiç bir arama olumsuz bir sonuca göre donanıma geçilir..
işlemler doğruydu hepsi sıkıntı hat'ta diycem fakat diğer hattımı okuyor ve normal gündelik kulladığım hattımı başka telefona taktığımda oda çalışıyor bu telefonda görmüyor sadecehocam işlemlerin doğru bir şekilde tekrarlanması lazım sorun devam ediyorsa donanımsal olabilir
Sorun OCN dosyası kaynaklidir.islemleri tekrayiniz,
Şayet sorun devam eder ise ise 112 arayınız.sayet hiç bir arama olumsuz bir sonuca göre donanıma geçilir..
işlemler doğruydu hepsi sıkıntı hat'ta diycem fakat diğer hattımı okuyor ve normal gündelik kulladığım hattımı başka telefona taktığımda oda çalışıyor bu telefonda görmüyor sadece
Mtk Cihazda Qcn OlmazSorun OCN dosyası kaynaklidir.islemleri tekrayiniz,
Yazdıgınız Şeylerin Şatafatlı Veyahut Bilgi Dolu Görünmesi İçin Yabancı Kelimeler Kullanarak Cümleyi SüslemeyinMtk işlemcili cihazlarda qcn olmaz, nvdata persistlerine işlem yapılır.
Telefonunuzu sıfırlayıp tekrar deneyin, eğer şebeke gelmezse işlem yanlış yapılmıştır. Gidiş yolu doğru olabilir, kullandığı tool doğru olabilir ama işlemcide oluşacak anlık kesintiler bile Mtk işlemlerini etkiler. İşinin ehli birine götürün, 10 dakikalık işlemi var. Yaşadığınız sorun tamamen yazılımsal.
Unutmadan sim kartınızı sim2 kısmına taktığınızdan emin olun. Hafıza kartı yerine takılacak.
nvram ve QCn herkesi kavramsal olarak aynıdır.yani MTK Nvram Qualcom da QCn Farkı bu sadeceMtk Cihazda Qcn Olmaz![]()
Qcn Açılımınvram ve QCn herkesi kavramsal olarak aynıdır.yani MTK Nvram Qualcom da QCn Farkı bu sadece
Yazdıgınız Şeylerin Şatafatlı Veyahut Bilgi Dolu Görünmesi İçin Yabancı Kelimeler Kullanarak Cümleyi Süslemeyin
Kullandıgınız Yabancı Kelimeler Sorun Yaşayan Arkadaşı Daha da Çıkmaz Bir Duruma Sokabilir
Burası Bilmeyen Kişi Veyahut Şahısları Aydınlanatmak İçin İnşaa Edilmiş Bir Forum
Yanlış Aydınlatmak İçin Değil
Ömrü Hayatım Boyunca ''Nvdata Persistleri'' Diye Bir Terim Duymadım
Lütfen Dikkat Edelim
@alpayxs Persist Dosyası Cİhazdaki Sensör Adı Altında Olan Tüm Bölümlere Aittir
Nvdata Ve Nvram İse İmei Numarası Gibi Anten Destekli
İletişim Bölümlerine Aittir
Sizin Sorununuzda Şu Şekilde Oldugunu Düşünüyorum
Nvram Nvdata Resetlenmeden Başka Cİhazın Editlenmiş Nvram Yedekleri Restore Edildiği İçin
Bu Sorun Olabilir
NV__RD Resetlenip Fix Null İmei Baseband Yapılır
İmei Numarası 22222228 Olarak Görünür
Daha Sonra Repair Yapılır İse Sorun Olmayacaktır
Yİne De Sorun Olursa Ulaşabilirsiniz Burdan![]()