Redmi Note 8 bana geldiyinde wifi Bluetoth ve imei sorunu var yardimci olma imkani olan varmi?
C cek10 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 1, 2021 #1 Redmi Note 8 bana geldiyinde wifi Bluetoth ve imei sorunu var yardimci olma imkani olan varmi?
SHERIF Profesyonel Teknik Servis Staff member Admin Co-Admin WebMaster Premium Üye Destek Ekibi GSM Expert Oct 1, 2021 #2 Yazıyorum özelden
T turkcellgsm Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 14, 2021 #3 bendede var usta bir tane redmi note 8 imei silik bootloader kapalı çin yazılımı yüklü micron çözümü var mı usta ?
bendede var usta bir tane redmi note 8 imei silik bootloader kapalı çin yazılımı yüklü micron çözümü var mı usta ?
SHERIF Profesyonel Teknik Servis Staff member Admin Co-Admin WebMaster Premium Üye Destek Ekibi GSM Expert Oct 14, 2021 #4 turkcellgsm said: bendede var usta bir tane redmi note 8 imei silik bootloader kapalı çin yazılımı yüklü micron çözümü var mı usta ? Click to expand... Özelden yazıyorum
turkcellgsm said: bendede var usta bir tane redmi note 8 imei silik bootloader kapalı çin yazılımı yüklü micron çözümü var mı usta ? Click to expand... Özelden yazıyorum