S7233E z3x exe de yok (1 Viewer)

odeon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
S7233E exe de yok cıhaza guncelle gelmış guncelle demış kapanmış dahada acılmamış cihazı multıloderle denıcem port gormuyor usb kablo takıp sokuyorum ses bile cıkmıyor pc den ne yapabilirz

dicle_gsm

2
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
usta söketine bak sötte sorun ollabilir eğer olmassa riff ile repair yap sonrada flash atmayı dene ..

odeon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
rifff yok kardeşim z3x war cıhazın soket sağlam usb taktığımda cıhaz ısnıyor yazılım göçtüğü için sağgılar

dicle_gsm

2
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
local mode adapteri varsa onla dene nokiaların oluyor ya benim başamıda geliyo bazen s8500 s8530 bada işlemcilerde port görmediğinde onla yapıorum :)

odeon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
tamam local mode adaptorunu taktık z3x te bu cıhaz yok onu nasıl bulacağız eskı surumlerde warmıdır

odeon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam flaşları ne seceğiz s7230 mu s7233e nin kilerimi local mode adaptoru takılı Selected model: S7230Selected com port: COM3
Selected speed port: 921600
Phone must be ON
Search modem ...
Timeout - modem not found
Elapsed time: 63 second, sw ver: 3.5.0040

odeon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
s7233e falşalrını sectım cihazı pc taktımı dırınk dırınk ses gelmıyor ses kısma kamera on off da bi işe yaramıyor MODİFİYELİ KABLO YAPIYORLARMIŞ USB KOBLO KESİP DİRENC BAĞLIYORLARMIŞ CIHAZA TAKTIMI DİREK DOWLOAD MODE OLARAK ACILIYORMUŞ KABLOYU SOKUP BASKA USB ILE DEVAM EDILIYORMUŞ İŞLEME NEDIR NE DEĞİLDİR BİLMİYORUM KOMPLE COKMUŞ CİHAZLAR ICIN

odeon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
View attachment 4390
bunun gibi örnek verdim BUNU birkere takıp mode geldikten sonra cıkarıp normal usb kablo taktığımızda işleme devam ediyormuşuz

dicle_gsm

2
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihazı açık şekilde download moda almayı dene spt ile usta.. ozmn comport görmesi lazım .