s7580 beyaz ekran gelip kapanıp acılıyor
H hüseyin.2121 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı May 31, 2017 #1 s7580 beyaz ekran gelip kapanıp acılıyor
looupss Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 31, 2017 #2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. bunu yükle düzelmesi lazım
H hüseyin.2121 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı May 31, 2017 #3 ustam emeğin icin teşekür ederim farklı bi yoldan düzelttm SPT BOX reset default efs yaptım cihaz acıldı sıkıntısız
ustam emeğin icin teşekür ederim farklı bi yoldan düzelttm SPT BOX reset default efs yaptım cihaz acıldı sıkıntısız
bukalemun82 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 1, 2017 #4 hsyn.21212 said: ustam emeğin icin teşekür ederim farklı bi yoldan düzelttm SPT BOX reset default efs yaptım cihaz acıldı sıkıntısız Click to expand... geçmişolsun
hsyn.21212 said: ustam emeğin icin teşekür ederim farklı bi yoldan düzelttm SPT BOX reset default efs yaptım cihaz acıldı sıkıntısız Click to expand... geçmişolsun
H hüseyin.2121 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 1, 2017 #5 bukalemun82 said: geçmişolsun Click to expand... saol ustam