Samsun S3 Pc Bağlantı Sorunu (1 Viewer)

ByGiz34

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar, GT-I9300 Cihazıma room attım cm11. açılış logosunda takıldı,adin ile tekrar rom attma istedim ama unkown device uyarısını aldım sürekli,başka samsung cihazlar kullandığımda nu sorun olmadı.fakat s3 de neden bunu yaşıyorum anlamadım. driver kaldırıp tekrar kurdum,kies, farklı orginal usb kabloları ama nafile. bunun çözümü için sizden yardım istiyorum lütfen.

ByGiz34

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
maalese... anakart tanmış olsa hiç açılmaz veya hard brick olmuş olsa.... deli etti kaç saattir beni... gül gibi romum vardı,telefonu elimizde patlattık iyi mi

ByGiz34

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
factory reset ve cache yaptığımda android ikonu ölüyor,işlem başarısız anlamına mı gelir bu?

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Telefonun usb yolları kopmuş olabilir. Bilinmeyen aygıt (Unknow Device) hatası genelde bu yüzden kaynaklanır.

Elinizde USB JİG varsa telefonu kapatın bataryayı çıkarıp takın. USB JİG'i takın Download mode'a giriyorsa USB Yolları sağlamdır.

Last edited:

ByGiz34

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
usb hata ayıklamayı kapadım ve kapadığımı unutarak format attım ve telefonaçılış logosunda kaldı download moda alıyorum bu seferde usb hata ayıklama kapalı olduğundan odinle telefon bağlanmıyor çözümü varmıdır kardeşim bu jıtag işe yararm

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Download modda usb hata ayıklama kapalı olsa dahi görünmesi lazım. Yukarıda dediğim yönetimi denemeniz size hem ucuza , hemde sonuca götürecektir.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
hocam cihaz açık şekilde PC ye bağla taşınabilir aygıt değil de tekrar bilinmeyen aygıt olarak görüyorsa USB yollarında sıkıntı vardır muhtemelen yine de farklı bir USB kablo ve farklı USB port hatta farklı PC denemekte fayda var şimdiden kolay gelsin...

ByGiz34

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Kusura bakmayın,anlamadığım için soruyorum... bu jig meselesini yaptığımda cihazımın şarj soketi sağlam olduğunu mu öğrenmiş olucam?çünkü tuş kombinasyonu ile download moduna girebiliyorum zaten....

ByGiz34

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
anlamadığım içi soruyorum,kusura kalmayın... ben bu jig konusunu yaptığımda şarj soketimin sağlam olduğunu mu anlamış olucam,çünkü tus kombinasyonu ile zaten download a giri yapabiliyorum

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
anlamadığım içi soruyorum,kusura kalmayın... ben bu jig konusunu yaptığımda şarj soketimin sağlam olduğunu mu anlamış olucam,çünkü tus kombinasyonu ile zaten download a giri yapabiliyorum

evet aynen öyle eğer usb soketiniz sağlamsa jig takar takmaz cihaz download mode a girecektir

ByGiz34

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Sorunun çözülünce belirt ki başkalarıda faydalanabilsin.

Tabiki sonuca ulaştığımda,izlediği yolları yazarak diğer arkadaşlarla paylaşacağım...
JIG konusu daha önce yapmadım tecrübe edimediğim bi konu,araştırdım sadece...
Androoid AIO Flasher diye bi program buldum,bilginiz var mı?

ByGiz34

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
sanırım, sorun dediğiniz gibi şarj soketinde. şimdide şarj olmuyor uyarısını alıyorum.... tahmin ediyordum, en azından tarafınızdan emin kıldım bu sıkıntıya. lehim işi ile çözmeye çalışacağım... çözüm olduğundada burda paylaşacağım.....