samusng 5560i türkçe yazılım doysası lazım şimdiden teşekkürler
Z zeking320 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 25, 2017 #1 samusng 5560i türkçe yazılım doysası lazım şimdiden teşekkürler
5 5G Bilişim Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 25, 2017 #2 zeking320 said: samusng 5560i yazılım doysası lazım şimdiden tekeürler Click to expand... Türkçe mi yoksa Arapça mı lazım edit : Türkçe Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. mevcut Last edited: Dec 25, 2017
zeking320 said: samusng 5560i yazılım doysası lazım şimdiden tekeürler Click to expand... Türkçe mi yoksa Arapça mı lazım edit : Türkçe Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. mevcut
Z zeking320 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 25, 2017 #4 Buradaki 5560 bana 5560i lazım denedım onu atmadı hata verdi
5 5G Bilişim Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 25, 2017 #5 zeking320 said: Buradaki 5560 bana 5560i lazım denedım onu atmadı hata verdi Click to expand... Z3x supportta tek yazılım var indirip upload ediyorum hemen deneme şansım yok ne yazık ki Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Last edited: Dec 25, 2017
zeking320 said: Buradaki 5560 bana 5560i lazım denedım onu atmadı hata verdi Click to expand... Z3x supportta tek yazılım var indirip upload ediyorum hemen deneme şansım yok ne yazık ki Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Z zeking320 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 25, 2017 #6 evet var ama onda türkçe çıkmıyor attım oradakini
5 5G Bilişim Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 25, 2017 #7 zeking320 said: evet var ama onda türkçe çıkmıyor attım oradakini Click to expand... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. olanları dene istersen birde Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. var bir kaç tane... Last edited: Dec 25, 2017
zeking320 said: evet var ama onda türkçe çıkmıyor attım oradakini Click to expand... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. olanları dene istersen birde Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. var bir kaç tane...
Z zeking320 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 25, 2017 #8 onu bende denedim fakat olmadı tr yok içinde,
Z zekaikilic Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 25, 2017 #9 işini gören millet gidiyor bir daha ugrayan yok siteye .
5 5G Bilişim Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 25, 2017 #10 zekaikilic said: işini gören millet gidiyor bir daha ugrayan yok siteye . Click to expand... canları sağolsun işimiz insanlara yardımcı olmak ama keşke en azından buldukları linkleri kopyala yapıştır yapma zahmetine girseler...
zekaikilic said: işini gören millet gidiyor bir daha ugrayan yok siteye . Click to expand... canları sağolsun işimiz insanlara yardımcı olmak ama keşke en azından buldukları linkleri kopyala yapıştır yapma zahmetine girseler...