Samsung a3 2016 şebeke sorunu (1 Viewer)

vedat972

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
selam aleykum arkadaşlar benim samsung a3 2016 telim var yurtdışı ama telefonu sıfırladım açtım şebeke gitmiş telefoncuya götürdüm onlarda yapamadılar. nasıl bir sorunu var bunuun bilen varmı

selam aleykum arkadaşlar benim samsung a3 2016 telim var yurtdışı ama telefonu sıfırladım açtım şebeke gitmiş telefoncuya götürdüm onlarda yapamadılar. nasıl bir sorunu var bunuun bilen varmı

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
*#0011# imei ng durumunda dır teknik servise götürün yapabilirler olmaz ise bizim ile iletişime geçin üçreti karşılıgı uzak masa üstü yardımı ile yapalım

adnanmirsad56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı

aleykümselam. dosyası yükleyin.
sonrasında z3x ile repair ve patch yapın düzeliyor.
denendi

ÖzkanGSM

Code Master
Kıdemli Üye
Deneyimli Üye
telefonu açıp arama menüsünden *#0011# yaparak cert = pass yada Cert = Fail veya Cert = NG hangisi yazıyorsa bize bildirin.

Uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştirebiliriz.