Samsung C5 Ses var Görüntü yok (1 Viewer)

serkan37k

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar
Telefonun arızası şu şekilde telefon açılıyor fakat ekran gelmiyor.Ses açıp kapatma tuşlarına bastığımızda ses çıkıyor telefon açıldığı oradan anlaşılıyor.Tamam ekranda bir sıkıntı gözüküyor.Fakat Recovery moda aldığım zaman ekran geliyor.Ekranda reset atma seçenekleri gözüküyor.Rom menüsüde aynı şekilde gözüküyor.Hatta ODİN ile, adroid sürümünüde USB ile güncelledim.Sorun halen çözülmedi.Ekran arızalı olsa hiç biri gözükmez diye düşünüyorum.Yoksa yanlış mı düşünüyorum.Sizlerin engin tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.Teşekkürler...

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ben arkadaşımın cihazı i9190'da gördüm bu sorunu, Tamirle aram pek iyi olmasada sorununun ekrandan veya ekran söketlerinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Bazı cihazlarda
screen flickering denilen ekran titreşimi sorununa benzer bir sorun olduğunu düşünüyorum senin cihazda.

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
cihazda açaba ışık mı zayıf ışık bobini gittiginde olabilir normal açıldıgında görüntü soluk varmı _?

serkan37k

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ben arkadaşımın cihazı i9190'da gördüm bu sorunu, Tamirle aram pek iyi olmasada sorununun ekrandan veya ekran söketlerinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Bazı cihazlarda
screen flickering denilen ekran titreşimi sorununa benzer bir sorun olduğunu düşünüyorum senin cihazda.
İlgine teşekkür ederim.
Arasıra Samsung yazısını alıyorum ondan sonrası hiç yok.
Bu cihazı garantiye gönderdim baskıdan dolayı iç ekran kırılması dediler. 500 tl fiyat çıkardılar yaptırmadım.
Cihaz garantiden geldi.Bir açtım çalışıyor şaşırdım. Heralde yaptılar dedim.1 ay kullanıldı.Sonra tekrar aynı sorun.
Sorunun nereden kaynaklandığını anlamadım kafamda şuan 500 tl dedikleri için ekran en son seçenek. :D
İçini açarım.Baksam bi faydası olurmu. Boşuna mı açarım bilmiyorum.

serkan37k

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihazda açaba ışık mı zayıf ışık bobini gittiginde olabilir normal açıldıgında görüntü soluk varmı _?
İlgine teşekür ederim.
Arasıra Samsung yazısını alıyorum ondan sonrası hiç yok.Dediğim gibi recovery ekranı felan geliyor hiç sıkıntı yok.Soluk ekranda yok malesef.

serkan37k

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı

birde bunu yukle bak bakalım goruntu gelecekmı
ilgine teşekkür ederim.
İndirdim bu dosyayı ODİN ile çalıştıramıyoruz heralde.Veya çalıştırıyorsak hangi bölüme yerleştiriyoruz.
Biraz araştırdım z3x samsung tool diye program varmış onunla çalışacak heralde.

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
ozaman senin ekranın flexi bozulmuş flex onarımı yaptırırsan sorunun çözülür