samsung g9006v türkçe yazılım arıyorum
R reis4747 Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 19, 2018 #1 samsung g9006v türkçe yazılım arıyorum
B bekirsenersahin Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 19, 2018 #2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
R reis4747 Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 20, 2018 #3 bekirsenersahin said: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Click to expand... usta denedim türkçe yok içerisinde
bekirsenersahin said: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Click to expand... usta denedim türkçe yok içerisinde
B bluedeniz.so Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 28, 2018 #4 türkçe yazılım bula bildinizmi ustam , bende arıyorum bulmadım henüz
5 5G Bilişim Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 28, 2018 #5 reis4747 said: samsung g9006v türkçe yazılım arıyorum Click to expand... Ustam yok sanırım Türkçe ROM morelocale vb. işlemleri denediniz mi?
reis4747 said: samsung g9006v türkçe yazılım arıyorum Click to expand... Ustam yok sanırım Türkçe ROM morelocale vb. işlemleri denediniz mi?
B bluedeniz.so Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 5, 2018 #6 ustam onuda denedim ama olmadı , çok uğraştım en son ingilizce yapıp müşteriye idae edicem artık