Samsung Galaxy A8 SM-A800F Patch Certifica Sorunu (2 Viewers)

silivriserdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar bu cihazdan elimde var ama patch yapılmıyor. İmei yazılıyor sıkıntı yok ama patch yazmaya çalışınca bu

Running zTool, please wait... error (11.1)
Done with Samsung Tool PRO

hatayı veriyor. Z3x box'ta imei repair ve patch bölümleri açık. Ama octoplus'ta açık değil.

Bu cihaza daha önce imei yazan oldu mu?

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Serdar bey bey öncelijle suan mecut yazilimin modem modem dosyasini yukleyip bu sekilde yapmalisiniz

silivriserdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Serdar bey bey öncelijle suan mecut yazilimin modem modem dosyasini yukleyip bu sekilde yapmalisiniz
Deneyeceğim yarın sonuç yazarım olup olmadığı ile alakalı. Benim merak ettiğim bu cihaza imei ve patch işlemleri yapılıyor mu? Z3x box ta açık ama octoplus'ta açık değil. Bazıları şebeke almak için cert yazmak lazım felan diye söylemiş. Yarın uğraşacağım.

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Burdaki temel mantik su: ben note3 ve note4 lere yazarim.sebeke gelmez lakin onunda bir yolu var..simdik hatanin tek nedeni boxsin cihazin modem dosyasina yazdigi yazilim sorun bu

silivriserdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Burdaki temel mantik su: ben note3 ve note4 lere yazarim.sebeke gelmez lakin onunda bir yolu var..simdik hatanin tek nedeni boxsin cihazin modem dosyasina yazdigi yazilim sorun bu
anlattım.

Last edited by a moderator: