Samsung Galaxy S7 SM-G930F Kamera Başarısız Hatası (3 Viewers)

Necmettin Bilen

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
[FONT=&quot]merhaba.samsung s7 930f model telefonum yurtdısıydı kapandı.telefoncuya goturdum 7.0 dan 6.01 e versiyonu düsürüp imei attı kamera calısmıyor.kamera basarısız diyor.Telefonu güncelledim 7.0 e Şuan kamera çalışıyor ama şebeke yok ağda kayıtlı değil.imei sorguladım telefoncunun attığı imei kayıtlı görünüyor.yardımcı olabilir misiniz,.Ne yapabilirim telefoncuda ne yapılabilir bilmiyor.[/FONT]

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
cihazın seri nosu degişti ise sizde 7.0 attınız pach sertifika yapmanız gerekli tamirciye söyleyin bu versiyonda pach certifika yapsın

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Meraba..en yakin bir teknik servise basvurmaniz gerekli.suan için sizin yapAbiliceginiz bir durum yok.iyi günler

Necmettin Bilen

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
7.0 dan 6.01 e düşürüp yaptı şebeke vardı ama kamera başarısız oldu.7.0 da atamadı diye versiyonu düşürüp yaptı.kamera Sorunu olunca bende 6.01 deyken güncelleme geldi onu yükledim versiyonu 7.0 oldu kamera düzeldi ama ağda kayıtlı değil.şimdi dediğiniz patch sertifika 7.0 da olurmu?Yoksa tekrar 6.01 e düşürüp yaparsa tekrar kamera sorunu olur.Teşekkür ederim

Necmettin Bilen

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Izmirde.ben yapayım demiyorum zaten.telefoncu çözüm yolu arıyor.Bu modeli yeni deniyor ilk defa böyle bir sorun yaşadı.Abi araştır bakalım dedi bana tanıdık telefoncu.

Necmettin Bilen

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Evdeyim kardeşim.yapılacaklari söylersen sakınca yok sa iletirim.yardımların için teşekkür ederim

Necmettin Bilen

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Bir arkadaş bana bu yolu denememi söyledi.7.0 da atılır imei.

İşlem şöyle olacak.

Odin ile Auto reboot tikini kaldırarak Twrp yükle.
Recoveryden
yükle.
G930FXXU1BPH6_JV1BPH3 (6.0.1) bu yazılımın modem dosyasını yükle.
Z3x Pro ile imei repair yapıp, certificate patch yap.

İmei yüklenmiş olacaktır

metnblgn

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Bir arkadaş bana bu yolu denememi söyledi.7.0 da atılır imei.

İşlem şöyle olacak.

Odin ile Auto reboot tikini kaldırarak Twrp yükle.
Recoveryden
yükle.
G930FXXU1BPH6_JV1BPH3 (6.0.1) bu yazılımın modem dosyasını yükle.
Z3x Pro ile imei repair yapıp, certificate patch yap.

İmei yüklenmiş olacaktır

Aynı sorunu daha önce bende yaşadım.Cihaza imei yazmadan önce modem dosyasını odin ile yükleyince 7.0 da hata vermiyor aksi takdirde sorun çıkarıyor cihaz şimdi yapmanız gereken cihaz eğer root'lu ise sadece patch yani ağı onar seçeneğini yapması sorun düzelecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Necmettin Bilen

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi benim yapacağım işlem telefon Android 7.0 da iken mi yapılacak?sürüm düşürmeden doğrumu anladım?

Necmettin Bilen

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
PDA/AP Version
G930FXXU1BPH6

CSC Version
G930FOJV1BPH3

MODEM/CP Version
G930FXXU1BPH1

Region
— Saudi Arabia

Build Date
2016-08-09

Changelist
8888212

OS
Marshmallow

OS Version
6.0.1

Modem dosyası bu mu? G930FXXU1BPH1

metnblgn

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
PDA/AP Version
G930FXXU1BPH6

CSC Version
G930FOJV1BPH3

MODEM/CP Version
G930FXXU1BPH1

Region
— Saudi Arabia

Build Date
2016-08-09

Changelist
8888212

OS
Marshmallow

OS Version
6.0.1

Modem dosyası bu mu? G930FXXU1BPH1

Evet.Yapamazsanız yine yazın hocam elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
merhaba.samsung s7 930f model telefonum yurtdısıydı kapandı.telefoncuya goturdum 7.0 dan 6.01 e versiyonu düsürüp imei attı kamera calısmıyor.kamera basarısız diyor.Telefonu güncelledim 7.0 e Şuan kamera çalışıyor ama şebeke yok ağda kayıtlı değil.imei sorguladım telefoncunun attığı imei kayıtlı görünüyor.yardımcı olabilir misiniz,.Ne yapabilirim telefoncuda ne yapılabilir bilmiyor.

kardeş cihazı 7.0 da ROOTlayıp Patch Cert yapmaları gerek numara yazdırdığın telefoncuya götürüp aynen bu şekil söyle halleder...

metnblgn

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun hepinizden.root yaptım logoda kaldı.10 dk bekliyorum açılmadı

Box varmı sende,cihaz açılır merak etme günde 3/5 kere yaşıyoruz biz bazı cihazlar sıkıntı çıkarır canını sıkma yani

Necmettin Bilen

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Açıldı cihaz Allah razı olsun.yukardaki romun sadece modem dosyasını yükleyeceğim doğrumu anladım?romu yüklemeye gerek yok sanırım

metnblgn

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Açıldı cihaz Allah razı olsun.yukardaki romun sadece modem dosyasını yükleyeceğim doğrumu anladım?romu yüklemeye gerek yok sanırım

Cümlemizden İnşaAllah.Aynen modem yükleyip patch yapınca işlem tamamdır